Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ma jok bre Predražinjo, to oni tove samo strance :)
Onda Skočko u tom slučaju nije mogao bolje mesto da zabode :)
Ma ne jedu oni puno no mi sirotinja gladna kad ode, oči gladne, samo daj što više... Moj je pajdo jedan dan ručao, otišao do tržnog centra i vraća se i nosi pečeno krmeće odojče otkošteno punjeno svim i svačim, i pojeo je pola krmeta sam iako nije mogao disati od ručka...
skočimiše, da nisi bio u brazilskom restoranu? da bi prestali da ti ubacuju hranu u tanjir moraš okrenuti crveni žeton inače on samo sipa. meni odgovaraju ti all u can eat restorani jer imam priliku da se najedem za svoj novac.
Nie brazilski, ovaj je najstariji restoran u Lisabonu, rekli su mi da je ekskluziva opšta, no sam zaboravio ime da ga jebeš. I pratio sam baš šta domaćini rade, reko' ako oni stanu da jedu staću i ja, no oni sve svoje pojedoše, a meni ne bilo mrsko pa i ja svoje.
ne ovaj prvi nego ovaj drugi, sa mesom na viljušci. nisam bio u portugaliji ali sam bio u dosta brazilskih, liči mi na ritual odatle.
A za drugi ne znam, sasvim je moguće, to je bio neki restorančić modernijeg tipa... Ja sam sve poj'o, bilo dobro xD
Konačno sam završio pisanje diplomskog! Hell yeah!
Dobio sam od profe neku literaturu i mogao sam komotno da to samo prevedem i turim u rad, ali onda me Luks počeo zajebavat kako tu nema istraživanja i duha diplomskog, pa sam se zainatio i sam sebi tražio literaturu i sklopio jedan rad da ti oči stanu na njemu kol'ko je lijep, pregledan i zanimljiv! OPAAAAAAAA
коначно сам нашо превоз за текму лололо :)
Данас смо у школском дворишту које користе две средње школе мало уређивали тај наш амбијент. Постављене су канте за смеће, офарбане су жардињере, почишћено је лишће, засађене су неке јелкице, мало се цртало по зиду, и наместили смо као овај мозаик. Били смо доста друштвено корисни, а надам се да ће ово мало поживети.
Верујем да ће се ово некима допасти, а првенствено циљам на Бруса, јер је већ једном поменуо (исто сам се ја нешто хвалио) да воли кад млади нешто ураде фино.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/6217_10200112601606202_120054979_n.jpg
ЕДИТ: тај зид се пружа лево још једно десетак метара, али сам само ово усликао.
Čampi, gde je tu nauka, originalno istraživanje, verifikacija pristupa i poređenje sa stejt ov d art metodima? ;-) E, da ti kod mene radiš master, video bi kako Musa dere jarca lolo Sunce bi vedeo na desktop valpejperu i to ne uvek lolo
Jao, preselila sam se u novi stan, ganjam koji net da priključim već danima, i sad skontam da imam sasvim pristojan wireless koji je otključan, a ja tuka nisam ni pokušavala. Jeeej, free internet! K'o da mi je neko dao hiljadu eura.
Cestitam.
divan si.
Znam :-*
Nwgo, ja da se pofalim sto sam dobro podneo ovih po kila i vise rakije. Jos ovoliko p a padam u nessvest. :-D
Inace sam na svafbi kod ujaka i mnogo mo je do jaja. oprostitw na greskama,verujte da se trudim
zašto visiš na vuki ako ti je mnogo dobro?
svrratio da vidim jesi li uhvatila net
Јебем вам брашњару, похвалите зид. :)
брижно