Kop'o odojutra do podneva, u podne mi stiglo prase pa ga raspremio do tri, otri sjedio i rakijo kavu, saću d'jedem mesinu. Kacam domaćin. Kacam seljak.
Е, тим није мазан. :)
Мада, глупа ми та шала каква год да је. Глупа ми је јер ћеш на некој другој теми да се посереш по омладини како ништа не чини, како је глупа и пропала, а кад нешто та иста омладина учини - опет ћеш да се посереш. Било како било, тај наш рад је друштвена корисност за све који иду у те две школе и све који ће у њих ићи. Тим актом је показано да и млади нешто корисно умеју да ураде.
Ma nismo jebali Pogaču, izgubismo 5:3. Pojedinačno smo svi bili na višem nivou nego prošle nedelje, ali kao tim smo malo zakazali, posebno u odbrani. U svakom slučaju, ravnopravno igramo fudbal sa dugogodišnjim fudbalerima, ej! :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kop'o odojutra do podneva, u podne mi stiglo prase pa ga raspremio do tri, otri sjedio i rakijo kavu, saću d'jedem mesinu. Kacam domaćin. Kacam seljak.
kakav zid, sinak?
Није бојдо толико село. Ја доле морам по потврде ићи лоло
e, k'ompire, lijep je zid, tek sad vi'm
Фин зид, има да набацим спреј и да ти сјебем сав труд и рад.
ОПАААААААА
Nisam kući klao krme, nego gore u selu, u Tekućici! :D
Премазан је средством против графита. ОПАААААА
Није премазан средством против пајсера и чекића.
ОПАААААААААА
Šerloče, javi se na pvt da ti dam recept za farbu protivu tih sredstava protiv grafita. Čuj, sredstvo protiv grafita, hahahha :D
Lukse, a šta ako ja nisam zainteresovan za master, a pogotovo ne iz tvoje struke? OPAAAAA
Е, тим није мазан. :)
Мада, глупа ми та шала каква год да је. Глупа ми је јер ћеш на некој другој теми да се посереш по омладини како ништа не чини, како је глупа и пропала, а кад нешто та иста омладина учини - опет ћеш да се посереш. Било како било, тај наш рад је друштвена корисност за све који иду у те две школе и све који ће у њих ићи. Тим актом је показано да и млади нешто корисно умеју да ураде.
ЈАДИ ДОБРОГ ЗИДА
Ene , sad sam vido. Dobar zid. Zid jebe. Jebe. Da, jebe.
Jesi ti još na svadbi?
Danas sam postigao svoj prvi gol na "velikom" fudbalu.
Jeste li jebali Pogaču a?
Čestitke
Ma nismo jebali Pogaču, izgubismo 5:3. Pojedinačno smo svi bili na višem nivou nego prošle nedelje, ali kao tim smo malo zakazali, posebno u odbrani. U svakom slučaju, ravnopravno igramo fudbal sa dugogodišnjim fudbalerima, ej! :)
Ee jbg. Je l' dao još neko naš gol?
I što nema izveštaja na temi lolol?