Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
I našta je ispalo, valjal'?
Добро је, само мислим да сам превише лука ставио. Ал јебига, бацио сам остатак.
Е да, и папричице сам додао, таман да мало љутне.
Et', sad znaš kako diskombinuješ da bude do jaja!
Koji je recept za to Skočko?
http://vukajlija.com/forum/teme/15268-recepti-ne-znam-sta-da-spremim-sutra?strana=8#post_2191166
Само немој баш толико лука. Ја ставио две и опет ми било много.
Uzmi glavicu po čoeku i eto.
Ја сам маг кувања. Толико.
Чадиковски.
И ја брате, и данас сам скуво ручак.
Видра ми дала. Рецепт.
Главом и брадом.
Бачје, јеботе, не можеш да вјерујеш како сам се ја наложио на кување. Добро, није кување класично, типа пасуљ, ово-оно, углавном месо, ал' јебем ти сунце. Кад се мало зада човјек, није нимало тешко, само да пазиш да ти не загори и то је сва мудрост. Сад спремих неку поховану пилетину са пиринчем и неким сосом са печуркама и павлаком, задрамих, појео пуну шерпу. А све укупно ме дошло 300 динара. Сад снајперишем ове теме са рецептима, можда излети још нешто повољно.
Ја спремио свињетину са неким сосом од павлаке, кечапа и феферона. Сусереш колко је добро и љуто!
То ми дај, љутине у вену! Ја купио Табаско сос, у све га стављам. :)
Имам теглицу феферона. Пре неки дан појео девет и умало нисам умро. Без зајебанције.
Хахахаха тако сам ја претпрошле године за своју славу, такмичио се са другом ко ће више феферона да поједе, ја појео 12, он 7. А гасили пивом, кад те оно газирано сагори, није ми до живота било. Срао сам живу ватру наредна 3 дана.
Лако је појести, тешко је преживети ноћ коју проведеш на вц шољи. Онда сам за ручак појео 4 и вечеру 5, јес било мало јебено, али ни прићи оном болу чмара. Као да су ме четри црнца у исто време карали.
Mene je ćale prošle godine tokov slave zamolio da napustim slavski prostor uz obrazloženje da ga blamiram!
Au leb tu jebem JEbač koja si ti budaletina :D
Elem evo vam za meso jedan recept:
Mož i piletina i svinjetina.
Uzmeš sitno nasečeš peršun, dva tri čena belog luka, staviš so i narendaš malo kore od limuna(al samo onaj početni žuti sloj ako narendaš ono belo ispod najebeo si gorko je) ili je sastružeš nožem. I malo ulja, to sve izmešaš i time mož da napuniš pile, da staviš belo meso, batake ili svinjetinu da odstoji neko vreme i upije ukuse samo malo izrežeš meso, izbušiš ga da mož ukusi duđu i unutra lolo. Staviš u rernu u zavisnosti koje meso pečeš, pola sata 45 min. Ako je cela kokoška malo duže lolo Bruka dobar ukus a džabe samo meso treba da kupiš. I krompir uz to i boli te tuki.
Али ове папричице су стварно љуте. Љуће никад нисам јео. Гајила је моја кева у саксији неке ситне љубичасте. Кажу да су оне најзајебаније. Њих ћу морати да пробам. Мој кум добио гушење кад је случајно појео једну. :Д
joj,jeb'te se, odo' da pravim nešto sad! :D