Moram nekome da se pohvalim

1. I našta je ispalo, valjal'?

2. Добро је, само мислим да сам превише лука ставио. Ал јебига, бацио сам остатак.

3. Е да, и папричице сам додао, таман да мало љутне.

4. Et', sad znaš kako diskombinuješ da bude do jaja!

5. Koji je recept za to Skočko?

6. http://vukajlija.com/forum/teme/15268-recepti-ne-znam-sta-da-spremim-sutra?strana=8#post_2191166
    Само немој баш толико лука. Ја ставио две и опет ми било много.

7. Uzmi glavicu po čoeku i eto.

8. Ја сам маг кувања. Толико.

9. И ја брате, и данас сам скуво ручак.
    Видра ми дала. Рецепт.

10. Чадиковски.

Главом и брадом.

Бачје, јеботе, не можеш да вјерујеш како сам се ја наложио на кување. Добро, није кување класично, типа пасуљ, ово-оно, углавном месо, ал' јебем ти сунце. Кад се мало зада човјек, није нимало тешко, само да пазиш да ти не загори и то је сва мудрост. Сад спремих неку поховану пилетину са пиринчем и неким сосом са печуркама и павлаком, задрамих, појео пуну шерпу. А све укупно ме дошло 300 динара. Сад снајперишем ове теме са рецептима, можда излети још нешто повољно.

11. Ја спремио свињетину са неким сосом од павлаке, кечапа и феферона. Сусереш колко је добро и љуто!

12. То ми дај, љутине у вену! Ја купио Табаско сос, у све га стављам. :)

13. Имам теглицу феферона. Пре неки дан појео девет и умало нисам умро. Без зајебанције.

14. Хахахаха тако сам ја претпрошле године за своју славу, такмичио се са другом ко ће више феферона да поједе, ја појео 12, он 7. А гасили пивом, кад те оно газирано сагори, није ми до живота било. Срао сам живу ватру наредна 3 дана.

15. Лако је појести, тешко је преживети ноћ коју проведеш на вц шољи. Онда сам за ручак појео 4 и вечеру 5, јес било мало јебено, али ни прићи оном болу чмара. Као да су ме четри црнца у исто време карали.

16. Mene je ćale prošle godine tokov slave zamolio da napustim slavski prostor uz obrazloženje da ga blamiram!

17. Au leb tu jebem JEbač koja si ti budaletina :D

Elem evo vam za meso jedan recept:
    Mož i piletina i svinjetina.
    Uzmeš sitno nasečeš peršun, dva tri čena belog luka, staviš so i narendaš malo kore od limuna(al samo onaj početni žuti sloj ako narendaš ono belo ispod najebeo si gorko je) ili je sastružeš nožem. I malo ulja, to sve izmešaš i time mož da napuniš pile, da staviš belo meso, batake ili svinjetinu da odstoji neko vreme i upije ukuse samo malo izrežeš meso, izbušiš ga da mož ukusi duđu i unutra lolo. Staviš u rernu u zavisnosti koje meso pečeš, pola sata 45 min. Ako je cela kokoška malo duže lolo Bruka dobar ukus a džabe samo meso treba da kupiš. I krompir uz to i boli te tuki.

18. Али ове папричице су стварно љуте. Љуће никад нисам јео. Гајила је моја кева у саксији неке ситне љубичасте. Кажу да су оне најзајебаније. Њих ћу морати да пробам. Мој кум добио гушење кад је случајно појео једну. :Д

19. joj,jeb'te se, odo' da pravim nešto sad! :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.