Moram nekome da se pohvalim

1. kačamak s mlekom bih sad hasao, prava zimska poslastica.

2. Uf upravo sam spremio i pojeo one šnicle po Skočkovom receptu sa lukom i belim vinom i mogu samo da kažem da odavno nešto bolje nisam pojeo. Ojebalo koliko je dobro. Fala na receptu Skočko mađijo!

3. Паз овај рецепт.

Исецкаш крме на коцкице, бациш на уље, али прво намажеш крме вегетом. Онда кад буде скоро пржено убациш шампињоне. Оне пастеризоване исецкане из тегле или конзерве. Пржиш то и онда додаш кечап помешан са водом тако да буде ретка маса. Ставиш мало оригана да замирише. И пржиш док месина и печурке не упију сок. Много је до јаја.
    Видра ми дала рецепт. Шта бих ја без ње...

4. Isprobaću i to, sad sam se toliko oždrao da ima da varim ovo ko piton kad proguta bebu slona jedno šes meseci...

5. Колико лука си ставио?

6. E jepte se vi. Ja u sobi imam šporet al pržim samo jajca, moraću da probam da spremim tu šniclu što je nahvaliste.

7. JA DŽEJMIOLIVERIŠEM I STEVOKARAPANDŽIŠEM!

8. Пробај и ово што сам ја окачио. Мало је скупље за припрему (око 150 кинти скупље) ал јебе подједнако.

9. Ma nema veze što je skuplje, kad mogu svako veče da dajem po 200 kinti za usrane pljeskavice mogu i da odvojim pare da pojedem nešto dobro.

10. YeahBatch
    Колико лука си ставио?

Jednu veću glavicu na jednu šniclu od oko 300 grama, mislim da je to taman merka. Zabiberio dobro i posolio lepo. I vino i jebalo kevu.

11. Таман. Ја ркно две осредње па ми било много. А и вина нисам имао па сам крно воду. Јебига, не волим бело па га и немам укући.

12. Ma ja uzeo ono malo jedno, nemam ni ja belo u kući al reko kad pravim napraviću kako treba. Pa uzeo onu flašicu od 2 deci ne pijem belo vino pa nisam hteo da uzimam celu flajku greota alkohol da se baca.

13. haahahahha
    gle kako me reklamira! :D

14. E Vidro kad isprobam sve ove nove ideje, javljam se po još neki recept lolo

15. ništa, napisaću knjigu, ionako cijeli život kuvam sebi i sestri, kacmo po cijeli dan same :D

16. Фале ми још само двије цуре за групњак.

17. Ћути, некад је фалило и више.

18. MultiChipmunkED
    Фале ми још само двије цуре за групњак.

i rohipnol

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.