Moram nekome da se pohvalim

1. To sam ja pred tvoj poslednji minut života. :D GALVATRON! Jbt, znam ceo film napamet, i epizode... xD
    -Your coronation, Starscream? This is bad comedy.
    -M... Megatron? That you?
    -Here's a hint! (pa ta slika i ti si prah, ostale ti samo noge do kolena). :)

2. To je da se budale čude.

humor moje babe.mi lajkit

To sam ja pred tvoj poslednji minut života. :D GALVATRON! Jbt, znam ceo film napamet, i epizode... xD
    -Your coronation, Starscream? This is bad comedy.
    -M... Megatron? That you?
    -Here's a hint! (pa ta slika i ti si prah, ostale ti samo noge do kolena). :)

htedog reci :"crni megatrone"!ali bukvalno :D

3. Nemoj tako Čap. Sad će smak sveta i još bitnije! Moj rođendančić, donosim haos kako i treba!
    Čvor, evo da ti bude jasnije. :P
    http://images2.fanpop.com/images/photos/4500000/Galvatron-transformers-4515528-1280-800.jpg

4. Hehehe, šegiram se teke. :)

5. pravi ti tortu,'bes smak sveta i haos.to se da preziveti,a rodjendan bez torte tesko... ;)

6. htedog reci :"crni megatrone"!ali bukvalno :D

Ahahahahahahha, ovaj je crn, Nigatron, ali it's the tought that counts. :)

Ima torte ima sve. :D

7. Novi Sony Xperia S u mom posedu od juče.

8. Malopre sam prvi put u životu bris'o bulju levom rukom ^^

9. Dobila baš lepu proviziju na poslednjem letu od djuti frija (iako je destinacija bila bljak)!

10. Ја узо једном 6 евра на аеродрому, гледали ме на шалтеру ко будалу последњу, требало ми за чипс и разгледнице. Жена пре мене испоставила рачун од бунде и апарата за еспресо, узела триста евра.

11. Имам одабрану дефиницију.

12. i šta je prevagnulo? hemija ili odabrana? lololo
    šala, čestitke.
    odlična stvar.
    a ni odabrana nije loša ... lololo

13. PA NISTE SVESNI KAKVOG SAM ŠARANA DIMLJENOG JEO KODBRATA SVOG.. PA JEBEŠ JAGNJE I PRASE I PRAGNJE KOLIKO JE DOBRO... EVO ČEKAM DA POVRATIM SVE ŠTO SAM POJO AL ŽAO MI DA IZ ADJE IZ ORGANIZMA.

14. Хвала на честиткама. Ипак је хемија превагнула, али ми је Сос овим гестом (одабиром дефке) поправио дан, а дан ми је био на ивици да се убијем. Претпостављам да знаш како је кад те распизде професори. Надам се да не знаш. А дефка к'о дефка, није лоша... Драго ми је да се свиђа неким људима. У неком смислу сам поносан на себе.

15. Koja si papučica... Ne verujem!

16. vec 10 sati sam u 21. 12.! ja prezivljavam! ja rtnjarim!

17. Ja živ nisam šta će da bude. Ovde kod nas nema Rtanj.

...Nisam trebao da punim frižider onoliko. Sad me boli stomak jer sam se prejo.
    Kako ću takav da se smaknem?

18. podsetnik: za vreme smaknuca, jedite samo konzerve s ribom, post je. mesni narezak stop!

19. Миле, а посна прасетина, то ништа, а?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.