Moram nekome da se pohvalim

1. To je za primer. Ja sam 2 puta večeras jeo.

Ja tri! :D Svaka čast Gogac, samo tako, ništa bez vežbi!

2. VanGoga
    Pa, nek' ti je na zdravlje, Hogare.

Hvala, ali to nije na zdravlje. Hitno ću morati da počnem sa trčanjem :)

3. E, i ja sam koristila svoje dvadesete da jem kasno i to po dva-tri puta, kad se vrnemo noću iz provoda, pa navalim na neke čvarke, šunke ili šta već ima. I valaha sam ih kvalitetno iskoristila u tom pogledu :)
    Sad-samo disciplinovano, četvorka ne da takve uživancije :))

4. Ma kakvo trčanje, masa je mama!

5. Trčanjem brzo sagorevaš kalorije i gubiš salce ako nisi u mogućnosti da ideš u teretanu ili neke kakovećkažu kardio-vežbe. Ja vikendom trčim, kad nemam treninge , ali stvarno-mnogo lakše i duže relacije otkako radim i ovaj "turbo"aerobik :)

6. Desi Gogo legendo? :D

Da se pohvalim-hmm nisam imala keca na polugodištu.

7. Свака част!
    Ја имам из хемије, нов предмет, јбг, не иде ми баш нешто.

8. Uh, polako samo, lepa je hemija, sve je povezano i logično. Meni to omiljeni prirodnjački predmet. :D

9. Desi Mici, Autorko sa velikim A ? :D*
    Sunce ti ljubim pa di si bila ovih decenija van Vuke? Na Mesecu? :)

10. Hvala za ovo A Gogo! :D
    Imaš pvt da ne smaram ovde ljude. :)

Da se pohvalim-probala cigare ali se nisam navukla. :)

11. Nekada sam trčao svaki dan 6-8 km ujutro, a naveče sam 3 puta sedmično imao treninge... Iz tog perioda je ostao samo način ishrane :) ali ovo je već na temu "Moram nekome da se izjadam".

12. Bila sam kući dve nedelje za praznike i nisu uspeli da me ugoje!!!

13. Tako je i moja žena govorila dok se nije udala...

14. http://www.youtube.com/watch?v=OjbNq9fOO8Y
    Ja sam ovo tražio zadnjih 5-6 godina, i ukucam na YouTube danas najava programa na Rts-u, i bude drugi video.

15. 7000 постова на форуму :)

16. Сад ишао са ортацима и ортакињама у Дом омладине, било неко вече стенд ап комедије. Одушевио сам се. У Дому је супер атмосфера, баш онако прија. Комичари су били одлични, сем два аматера који имају форе као новајлије дефиниције на Вуки. Али Дом ме је пријатно изненадио, нисам очекивао да је тако кул.
    После сам се најео гироса као стока. Отишао са једним ортаком у неки нови кафић, он тамо нашао неке своје ортаке и ортакиње, па смо седели с њима и причали. Испостави се да знамо доста заједничких ортака па се разговор лепо развио. Све у свему, до јаја вече, по мом укусу.

17. 1000 пост на форуму и она ме воли. Боле ме бриге!

18. A što volem kasam lenj i krenem negde kasnije i onda me ortak pokupi. Ništa lepše. :D

19. Jutros dobih prvu pretnju smrću ove godine...fak jea!

20. Na skali od jedan do deset, koliko je ozbiljna Školjka?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.