moram da se pohvalim da je Nada Točagić postala živa svetica i da ja od danas postajem vernik i uz dužno poštovanje i voršipovanje Ahmedovskih, Kitića i Nina, ja odabiram Nadino sveto ime za svoju slavu.
Mir s vama, vernici i obožavatelji pravih vrednosti
Khm...danas me instruktorka zamolila da održim deo treninga koji obuhvata či-gong vežbe.
I održala sam. :)
@ Nesh taj rad: https://www.youtube.com/watch?v=y2oMtUlKIDk
Goga cigongira! wtf is ci-gong? :)
uzeo sam laptop...ali se jebem sa njim vec 6h nikako da instaliram windows..svaki put kad skinem LOS! pu 'bem im majku!
Ći gong? Sekta bre.
Mile,
http://www.taichihuakang.com/sr/qi-gong/sta-je-ustvari-qi-gong/
Na mom profilu je link koji vodi ka sajtu TaiChi Chuan saveza Srbije. Tu možeš da pogledaš, ako te baš interesuje.
:)
Skočko, ako te ako. Ja ne kažem za tvoj džiju-džicu ili štajetoveć da je sekta. :P
Mi se bar pobijemo ka ljudi, na krv, ne mlataramo uprazno :D
:*
Mi na daljinu možemo da te do'vatimo i izlemamo, koristeći tvoju snagu protiv tebe samog :*
Ja moram da se pohvalim da nisam umro ... još ...
Жив био.
Da skocimisu!
Zamisli kad Goga krene da se siba stobom, pa nesto uradi neku sektu pa sam sebi udaris samarcinu!
HA! :)
:zamišlja scenu:
Šteta što nas uče da koristimo svoje veštine samo u samoodbrani. :)
Krenuce on da te udari, ali ti ces nekom sektom da okrenes taj udarac u njega!
I'te bre, saću vas smlavim obojicu! Kakva sekta, ima da vas rasturim ko mačke s jebišta!
Nemo mi vređate veštinu, oma se pretvaram u mean machine!
Nemo Gogo 'leba tI!
Salili smo se samo!
Nemo noz protiv mene da okrenes!
More, ne trebadu meni nožovi i ostala gamad i atačmenti. Ja sam ti sama opasno oružje! ;)
moram da se pohvalim da je Nada Točagić postala živa svetica i da ja od danas postajem vernik i uz dužno poštovanje i voršipovanje Ahmedovskih, Kitića i Nina, ja odabiram Nadino sveto ime za svoju slavu.
Mir s vama, vernici i obožavatelji pravih vrednosti
ja moram da se pohvalim da sam danas uzo tastaturu da popravim i nisam je popravio, koi bedak :/
Откуд ти Маро?
ja moram da se pohvalim da sam vratio maru na pravi put
Kaname, Boica i ....su me malko vratili
:aplaudira: