U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
osećam se ko oni ameri kad prave nove kuće sirotinji pa na kraju pokažu sirotinji novu kuću pa ih kao gledaju sa ponosom kao VIDITE ČEMU SAM DOPRINEO
učinili smo ovaj sajt boljim mestom
sad da nam kupe stan i plate svadbu
i daju 3 jutra da započnemo poljoprivredni biznis
i dovedu Smarka na venčanje jer je zaslužio a nema para za kartu
i nabavimo par ovaca da Kaname vežba da se ne obruka prve bračne noći
nije zaslužio, nije da znaš...e kad sam već ovde da se pohvalim da sam ulazio u Smarka
*par desetina stotina
Нашо сам екстерни хард и без ваше помоћи, пошто нисте видели мој пост на другој теми.
ЈА УМЕМ ДА СЕ СНАЂЕМ И САМ
lololol
Usvojila sam štene i nije rasno, jer jebeš rasne pse, fora je skloniti ove sa zime :) I zove se Skubi <3
Posle 40-tak godina pauze sam dobila konopac za preskakanje u ruke.....i ide mi!!!!
Jeeee!!!!
Ja ne znam da preskacem vijacu.
A ako preskacem, radim ko devojcica, sa savijanjem u kolenima.
Damn.
imam kartu za svirku "zabranjenog pušenja", FAK JEA!!
Đe Zabranjeno pušenje?
u ns, u nekom klubu (tj. valjda je klub, nikad nisam bila) :D
U NS U Quarteru :D
je l' može dosta ljudi stat' tamo?
KONAČNO sam pronašla i poručila patike za tai-či (zovu ih kung-fu patike)!!!!!!!!!
Alealealeeeeee!!!!!! Jupiiiii, hip-hip uraaaaaaa!!!!!!!
http://www.dodaj.rs/f/2H/BS/2HiBMvGh/after.gif
Морам ово некоме да кажем
НЕВЈЕРОВАТНО колико сам само имао среће, нисам ни сам свјестан, замало да погинем.
Данас, идем са другом у једну зграду нешто да видимо.. небитно.
Одемо до 15ог спрата лифтом, и кренемо доље пјешке, не знам ни ја сам што не уђосмо у лифт ко сав нормалан свијет.
И неђе на 2-3 спрат, видим ја, сломљено стакло од врата, и завучем главу кроз рупу, да видим доље шта има, лол.
И одједном ме нешто пукне по глави, и избије ми је напоље кроз рупу. Оно се лифт спуштао са већег спрата, и погоди ме у сред потиљка, ео сад се пипам по чворуги.
МОЈА СРЕЋА што нисам више забио главу, или што није била већа, Богу фала.
Само сам стао, друг ме пита јесам ли нормалан, јесам ли добро итд.
А могао је ладно да ми главу окине и бачи ју у подрум, не знам како није.
Тресле су ми се ноге пола сата после тога, немам муда да то мојима испричам хаха...
Још не вјерујем..