potrajala mi pakla pljuga duže od dana, prvi put u poslednjih mesec dana. ou jeeeeea
oh, blago tebi i ja bi malo da mogu tako
Danas odbranio master rad i završio master studije tako da više nisam samo diplomirani kurac, već master diplomirani kurac lolo Živeli!
Нек ти је са срећом биро!
Cestitam Tucani! Dobro dos'o na biro.
Živ bio Tucani, evo otvorio sam pivčugu povodom tvog masterisanja :)
Na poslu je plata,al na birou je ekipa. Brao!
Посто сам ујак бррее!
А цео дан данас мирише на добро, толико се проблема решило само од себе и сад као шлаг на торту и ово. х)))
ČESTITAMO!
http://www.youtube.com/watch?v=fMnUt6EOrNg
кул тема, упис
НЕК ЈЕ СА СЋОМ!
ФАЛА МОМЦИ! ОДО ДА ПЕВАМ!!! х)))
Ćestitamo Enjemi! Keva spremila mlogo do jaja picu, meni ostalo vops koje se 'ladilo napolju pa bar jedno 10-ak dana, ma divota jebena.
čestitam Enemi :)
Сретњо, иди оп'јани се ка' стока сад и бања :)
O, neka je sa srećom, Enemi. :) javi nam koje su ime izabrali. :)
enemi, pa zar nisi bio postao ujak pre 4-5 meseci? mozda je to bilo 'postacu ujak' al znam da sam cestitao sve redno, domacinski...
Фаала људи! х))))) Е Миле то пре 4-5 месеци је било "постаћу ујак", мсм знао сам и пре ал је било неких проблема па нисам хтео да баксузирам. х)
Čestitamo! Id' sad slavi. :)
Nešto sam preterano srećan od početka ove 2013e. Sve mi ide odlično... Lova, ribe, provodi...
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
potrajala mi pakla pljuga duže od dana, prvi put u poslednjih mesec dana. ou jeeeeea
oh, blago tebi
i ja bi malo da mogu tako
Danas odbranio master rad i završio master studije tako da više nisam samo diplomirani kurac, već master diplomirani kurac lolo
Živeli!
Нек ти је са срећом биро!
Cestitam Tucani! Dobro dos'o na biro.
Živ bio Tucani, evo otvorio sam pivčugu povodom tvog masterisanja :)
Na poslu je plata,al na birou je ekipa. Brao!
Посто сам ујак бррее!
А цео дан данас мирише на добро, толико се проблема решило само од себе и сад као шлаг на торту и ово. х)))
ČESTITAMO!
http://www.youtube.com/watch?v=fMnUt6EOrNg
кул тема, упис
НЕК ЈЕ СА СЋОМ!
ФАЛА МОМЦИ! ОДО ДА ПЕВАМ!!! х)))
Ćestitamo Enjemi! Keva spremila mlogo do jaja picu, meni ostalo vops koje se 'ladilo napolju pa bar jedno 10-ak dana, ma divota jebena.
čestitam Enemi :)
Сретњо, иди оп'јани се ка' стока сад и бања :)
O, neka je sa srećom, Enemi. :) javi nam koje su ime izabrali. :)
enemi, pa zar nisi bio postao ujak pre 4-5 meseci? mozda je to bilo 'postacu ujak' al znam da sam cestitao sve redno, domacinski...
Фаала људи! х)))))
Е Миле то пре 4-5 месеци је било "постаћу ујак", мсм знао сам и пре ал је било неких проблема па нисам хтео да баксузирам. х)
Čestitamo! Id' sad slavi. :)
Nešto sam preterano srećan od početka ove 2013e.
Sve mi ide odlično... Lova, ribe, provodi...