Moram nekome da se pohvalim

1. 237 sklekova u cugu.

2. e onda nek je sa srecom, u zdravlju arcio zaradjeno!

3. a, meni da cestitate sto nisam ostala u apsu? Pih, kakvi ste ljudi.

4. Од та два девера што су дошли да те воде; Да ли је био неки сладак?

5. Stigla voda, kurac mi je opran!

6. Ahaha, cuj sladak...obojica sa kromanjonskim facama, a i da su bili slatki, jebes ti to, kakvo im je ponasanje, kao da su uhvatili Dacica za kurc.

7. Горе на врху имаш два слова вишка, ово где пише "у свИЈету", а и доле имаш једно, где пише "ДанИло". Требо си о томе да мислиш на време, џабе си писо четри сата. :Д

8. Vim' slova malo na, biću kulturan, delijski način. :)

9. Vim' slova malo na, biću kulturan, delijski način. :)

Си ти то хтео да кажеш "Цигански" ил нешто друго?

10. Romski je u pitanju bio, ali sam rek'o da ću biti kulturan.

11. Ако је Цигански, онда може, а за друго сређујем да не положиш у другој-трећој код Димитријевића, а и код Чорбића. лоло

12. Ma ja ću iako nisam iz KGa, primeniti vaš zonfić na faksu, nači uvaljam inedks u jevreje i voala, 10ka. :)

13. Ахахахаха, шукно си ми сад. :)
    Ал оно, тога има свугде, а Београд је најгори, ал јебига. Мада овим мојима ништа није доказано, а ове године застарева, прц! :Д

14. Samo su ovi moji u Nišu pošteni, pičke, ne moš ih ni potplatit k'o ostale normalne profesore. :)

15. То ти мислиш, не знаш канале, јебига. Код декана вашег може све да се заврши. А одрао бих му жену, ради као асистент код мене на факсу. :3

16. Čuh da je dobra... Tako do trijes ima?

17. Цигански дабоме :) Лекција је крштена у плану и програму овако, тако сам је и ја крстио на папиру :)

18. Čuh da je dobra... Tako do trijes ima?

Možda i 35, al izgleda k'o da ima dvajes. lolo
    A nije htela da radi u Nišu da ne ispadne da joj je muž sredio, pošto je dekan. K'o da ovamo nije mog'o da sredi. mega lolo

19. Naravno da se na pravnom fakultetu pri drugom univerzitetu bez veze zaposlila. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.