Moram nekome da se pohvalim

1. gazimudo ja već pregledao, karijes četvorka donja desna okluzalno, postavio sam plombu olololo

2. Hahahahha mos' se ti smejati koliko hoces, ali ti seoski veterinari zaradjuju vise od doktora duplo (osim hirurga, oni dobijaju debele koverte)...:)

3. Sub Focus
    gazimudo ja već pregledao, karijes četvorka donja desna okluzalno, postavio sam plombu olololo

Kume, mnogo je. Em si zubar, pardon, stomatolog,em hoces i u veterinarske vode..
    A Lemajina maca mi je omiljena, evo sve ostale uzmi ti, leba ti :)

4. Kume, mnogo je. Em si zubar, pardon, stomatolog,em hoces i u veterinarske vode..
    A Lemajina maca mi je omiljena, evo sve ostale uzmi ti, leba ti :)

može ali zapamtiću ti, valjaćeš mi nekom drugom prilikom :D

5. Anarchyst

Lemajo jel' tako da si odmah bvacila odecu na pod i da je bilo sve kao u sveckim akcionim (lazi da jeste da puknu od ljubomore, a ne da misle da samo turamo ruku u kravin cmar) lolololo

zamal da bude i tako, neko ona kretenčina od (bivšeg) dečka bio na gajbi, mogla sam samo da gledam i uzdišem...

gazimudo, manijaku! hahahaaahahah

6. Moja buduca zena je takodje stomatolog, mozete da saradjujete,a i znam ja dosta zanata,pa ako ti treba renoviranje gajbe ili fizikalac, snacicemo se

7. i ja sam majstor... bata
    imam tri zanata
    četvrti je deo mene
    volim lepe žene

opaaaaaaa

8. awwwww that's so cute! :))))

9. Gazimudo mojne te limunada fazone sa lemajom, onda ti je zaebano žensko, samo oštro lololo

10. Znam Gonzo brate. Zato se i palim na nju.

Lemajo,salji sliku sisa momentalno!

11. ćuti gonzo, pusti čoveka da drka na miru!!!

edit: evo sise! (.)(.)

edit edit: forum kosovski boj??!??! o.O

12. ćuti gonzo, pusti čoveka da drka na miru!!!

Bože sačuvaj da ga prekidam u vođenju ljubavi.

13. Ma kakvo crno drkanje, ovo je ljubav :D

14. kako ova gore ima lijepe oči jbt.

15. Kupila nove cipelke. Crne peeptoe sa 12 santima stiletto. Hell yeah!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.