Rek'o mi muž da se izmaknem malo od njega kad sam tako visoka. :)
da bi mogao bolje da te osmotri. i to sam ja uvijek govorio ženi, kada izađemo negdje i ona se sredi, svi je vide osim mene koji koračam pored nje. zato je dobro da žena uvijek ide nekoriko koraka ispred. a dobro je i u slučaju da je zaostala koja mina od rata.
Bogme u ovim mogu da idem ispred muža samo ako nije neka travica ili neutabana zemlja, u suprotnom počnem da utanjam ako se zadržim na istom mestu duže od sekunde.
Rejven, možeš li da okačiš sliku tih cipela? :) Za mene je 12 cm previsoka štikla, nema šanse da bih hodala u tome... Juče sam išla sa cimerkom da ona kupi neke bež cipele, nema gde nismo bile i jedva smo našle neke, a što je najjače, svuda je isti izbor...
Pa one 12 santima stileto, i onda ladno lijepi bilborde bez da se penje na lotre...
hahahahahaa
fino vidjeti ženu u štiklama, iako imaju loših posljedica.
http://www.youtube.com/watch?v=FxKuSkZxE24
Rek'o mi muž da se izmaknem malo od njega kad sam tako visoka. :)
EDIT ovo su mi za spešl okejžn, ne nosim to svaki dan.
e jada, a što su meni povremeno značila ta dva cm visinske razlike u određenim situacijama koje ne uključuju gledanje u oči...
da bi mogao bolje da te osmotri. i to sam ja uvijek govorio ženi, kada izađemo negdje i ona se sredi, svi je vide osim mene koji koračam pored nje. zato je dobro da žena uvijek ide nekoriko koraka ispred. a dobro je i u slučaju da je zaostala koja mina od rata.
Bogme u ovim mogu da idem ispred muža samo ako nije neka travica ili neutabana zemlja, u suprotnom počnem da utanjam ako se zadržim na istom mestu duže od sekunde.
realno, nije to obuća za kamel trofi :)
A gde se dvanaestice još nose osim u krevetu?
na derneke i svadbe, da gaziš muža kad krene čoček :)
Ti ih nosiš u krevetu?
sad bih bačio rekalmu ali ne smijem više. ali, ovaj pojam o kojem govorite sam detaljno definisao.
Ovd' međ' srbijancima i srbijankama (da se tako izrazim), os'ćam se kao džin. :D
Aj ti onda kod nas ubosnu, među međede!
na čemu vi žene uspjevate hodati...
I to još po krevetu, podera se jorgan, ajjj...
Žena mi je dobila prvu narudžbu da uradi portret. Već planiram biznis. Ljubawwww lolo
http://chuckmanchicagonostalgia.files.wordpress.com/2009/10/postcard-chicago-photo-cartoon-man-with-bag-of-money-nice-1912.jpg?w=510
dozvoljavaš ženi da radi? đe ide ovaj svijet...
Čestitamo na ženu. :)
Rejven, možeš li da okačiš sliku tih cipela? :) Za mene je 12 cm previsoka štikla, nema šanse da bih hodala u tome... Juče sam išla sa cimerkom da ona kupi neke bež cipele, nema gde nismo bile i jedva smo našle neke, a što je najjače, svuda je isti izbor...