Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa ako se preselio do sad, to bi objasnilo stvar.
Prodo sam kola. Čekam da se javi kupac il da me ispali.
http://www.dodaj.rs/f/b/4k/24azS0fG/capture.jpg
Čestitamo. Valjda nece. Koliko ima ocena?
Koliko ima ocena? (9)
Inače imo sam 121 posmatrača.
Čuo se sa kupcem. Poso zaključen u ponedeljak-utorak šlep služba i ode.
Ko''ko para?! Ako nije tajna... :)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ja mislio kad kupiš auto možeš i da voziš! Ala si ga zavrnuo!
Pa pise 31. 015 dinara :)
Sve je pisalo tamo, i da je motor neispravan.
Čovek valjda voli takve stvari a i meni u ovakvoj situaciji 300 evra nije za baciti.
E to je već druga priča, gore se ne vidi na slici, ali svejedno sam se slatko nasmejao, baš ti hvala!
Potrebno je samo popraviti motor i zameniti creva za kočnice i on ode.
Elektriku sam radio ja, limariju i farbu moj brat. Što se ono kaže radio ga za sebe, al presušio izvor. Neka neko drugi završi ono što sam ja započeo.
Ma ja gledam samo slike... :)
Čovek valjda voli takve stvari a i meni u ovakvoj situaciji 300 evra nije za baciti.
Ima takvih ljudi, jedan lik, mog prijatelja prijatelj, kako to već ide, prodao kombi onaj stari, kao iz "porodičnog blaga", sa prozorčićima, za ogromne pare (imajući u vidu starost, kilometražu...) Al stvarno nije ni trunku zarđao, otkud znam, valjda voleo Ujka Žitka, i po ugledu na njega kupio kombi... :)))
Ja sad razmišljam da kupim od komšije istog takvog, (nov, samo zeleni), napravim prozore, sačekam koju godinu, i obogatim se kao Zdravko Čolić http://www.youtube.com/watch?v=Kh2ubGlZA7U
Ја да сам им'о паре, купио бих ово од Радијације, макар стајало у дворишту. Шмекерски ауто, јебига.
Jeote 300 jevri i nije puno za Forda.
То је мало.
Za forda i previše :P
moćna makina
Razbija me ADSL već nekoliko dana, koči, zaustavlja, problematiše i gasi se. Što je najgore, meni je ceo paket vezan - kad nemam net nemam ni TV. Skupim sinoć svu gorčinu, pripremim se na mučni razgovor sa operaterom koji sve korisnike po službenoj dužnosti smatra naivcima i pozovem korisnički servis.
Javi se ljubazna operaterka. Kulturno porazgovara sa mnom, proveri sve što može proveriti "na daljinu" i prijavi slučaj servisu. Tokom noći servis odradi daljinski deo posla i primeti da postoji hardverski problem. Pošalju mi čoveka kući, on prozuji kroz milion žica i kablova koji čine moju mrežu internet konekcije, izvuče jedan kabel i cvikne ga na dva mesta. Uradi novi, kvalitetan spoj dva kraja skraćenog kabla i priključi me. I sad sve radi savršeno. Kaže "Imam još jednu prijavu" i ode iz kuće.
Ja probao ono srpsko domaćinsko, MAJSTORE KAFA, RAKIJA... MAJSTORE DA PLATIM... kaže čovek "Sve je u redu, ne treba ništa" i ode. Ode, bez kafe, bez rakije, bez plaćanja, dobar dan - popravio - doviđenja. Nikad više reč neću progovoriti protiv Telekomovih servisera.
Pa on je čekao da ga pitaš "Hoćeš odabranu majstore?" pa bi vidio kako bi tad rekao "Može, može" :D
Pet bi dobio da je tražio, toliko sam zadovoljan...