Prodo sam kola. Čekam da se javi kupac il da me ispali.
http://www.dodaj.rs/f/b/4k/24azS0fG/capture.jpg
Čestitamo. Valjda nece. Koliko ima ocena?
Koliko ima ocena? (9)
Inače imo sam 121 posmatrača.
Čuo se sa kupcem. Poso zaključen u ponedeljak-utorak šlep služba i ode.
Ko''ko para?! Ako nije tajna... :)
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ja mislio kad kupiš auto možeš i da voziš! Ala si ga zavrnuo!
Pa pise 31. 015 dinara :)
Sve je pisalo tamo, i da je motor neispravan.
Čovek valjda voli takve stvari a i meni u ovakvoj situaciji 300 evra nije za baciti.
E to je već druga priča, gore se ne vidi na slici, ali svejedno sam se slatko nasmejao, baš ti hvala!
Potrebno je samo popraviti motor i zameniti creva za kočnice i on ode.
Elektriku sam radio ja, limariju i farbu moj brat. Što se ono kaže radio ga za sebe, al presušio izvor. Neka neko drugi završi ono što sam ja započeo.
Ma ja gledam samo slike... :)
Ima takvih ljudi, jedan lik, mog prijatelja prijatelj, kako to već ide, prodao kombi onaj stari, kao iz "porodičnog blaga", sa prozorčićima, za ogromne pare (imajući u vidu starost, kilometražu...) Al stvarno nije ni trunku zarđao, otkud znam, valjda voleo Ujka Žitka, i po ugledu na njega kupio kombi... :)))
Ja sad razmišljam da kupim od komšije istog takvog, (nov, samo zeleni), napravim prozore, sačekam koju godinu, i obogatim se kao Zdravko Čolić http://www.youtube.com/watch?v=Kh2ubGlZA7U
Ја да сам им'о паре, купио бих ово од Радијације, макар стајало у дворишту. Шмекерски ауто, јебига.
Jeote 300 jevri i nije puno za Forda.
То је мало.
Za forda i previše :P
moćna makina
Razbija me ADSL već nekoliko dana, koči, zaustavlja, problematiše i gasi se. Što je najgore, meni je ceo paket vezan - kad nemam net nemam ni TV. Skupim sinoć svu gorčinu, pripremim se na mučni razgovor sa operaterom koji sve korisnike po službenoj dužnosti smatra naivcima i pozovem korisnički servis.
Javi se ljubazna operaterka. Kulturno porazgovara sa mnom, proveri sve što može proveriti "na daljinu" i prijavi slučaj servisu. Tokom noći servis odradi daljinski deo posla i primeti da postoji hardverski problem. Pošalju mi čoveka kući, on prozuji kroz milion žica i kablova koji čine moju mrežu internet konekcije, izvuče jedan kabel i cvikne ga na dva mesta. Uradi novi, kvalitetan spoj dva kraja skraćenog kabla i priključi me. I sad sve radi savršeno. Kaže "Imam još jednu prijavu" i ode iz kuće.
Ja probao ono srpsko domaćinsko, MAJSTORE KAFA, RAKIJA... MAJSTORE DA PLATIM... kaže čovek "Sve je u redu, ne treba ništa" i ode. Ode, bez kafe, bez rakije, bez plaćanja, dobar dan - popravio - doviđenja. Nikad više reč neću progovoriti protiv Telekomovih servisera.
Pa on je čekao da ga pitaš "Hoćeš odabranu majstore?" pa bi vidio kako bi tad rekao "Može, može" :D
Pet bi dobio da je tražio, toliko sam zadovoljan...
Pa ako se preselio do sad, to bi objasnilo stvar.