Moram nekome da se pohvalim

1. kajtezze, to za onu drugu temu lolo.. al koga jebe, neka ide život :)

Nisam se ja zalio, nego se falim kako sam HUMANISTA, zato sam je ovde turio :)

2. POBIJEDIO RAK I TUMOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. Tako bre, a ne tamo da mi kvariš temu :)

4. То матори, не знаш колико ми је драго. :Д

5. Brus da mi ne reče ne bi' zna'. Nego pošto sam se jadao,red je da obavjestim.:)

6. Ako je to istina matori čestitam.

7. Jebao sam ga. Izjebaću ga 14 aprila samo da me operišu!

8. Ako je to istina matori čestitam.

9. Evo i ja da se pohvalim: posle konstantnog skitničenja po svetu, stigla sam u Novi Sad na godišnji odmor. Jako mi je lepo.

10. Otpevao sam pesmu za koju sam dve godine muda pevačka skupljao. Prešao sam pevanje, što se mene tiče, od sad samo rekreativno sve ostalo.

http://www.youtube.com/watch?v=Jnqr94SNXUs

11. položila sam ispit koji vučem baš dugo, harmoniku :D to mi je iz prve godine... jeeej konačno

12. Čestitke, koleginice :)

13. hvlaa hvala :D
    na kom si ti faksu?

14. Кои си Кемиш, Спавалице...

15. Bolestan evo peti dan, za tih pet dana jedem samo krompir i smrsao sam 3kg, sad imam 65(visok 189) , jej!

16. Ma da, Kemiš nego šta, kidam bre

17. Bolestan evo peti dan, za tih pet dana jedem samo krompir i smrsao sam 3kg, sad imam 65(visok 189) , jej!

Ja 190, imam 80, i to smatram granicom. Ti si leš, jebote! :D

18. Малолетник је човек мојих габарита, сразмеран са мојих 2 метра и 73 килограма! :D Да не спемујем, отпушио сам каду и лавабо. Сам. Реци који сам краљ, а, а?

19. Koji ste tapacirani kosturi.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.