Moram nekome da se pohvalim

1. Proslavih se juče uz Crnigrujanovu instrukciju za UZBEČKI PILAV. U mojoj izvedbi de korišćen integralni pirinač i šargarepa je seckana "na listiće".

2. Svaka čast, domaća 'rana širi sreću međ' ljudima, baš mi milo što je neko probao da načini :)

3. Došla kući i zatekla my lord husband kako sprema ručak.

4. I ja sam hteo danas da iznenadim ženu nekim kuvanjem, ali legla plata, pa ću je izvesti negde, taman da ne perem suđe.

5. Imam 1337 broj postova, OPA!

6. Zamalo da dobijem devetsto dindži na tiketu... Obori me jedino Nigerija...
    EDIT: Da ne bude da editujem post bez opomene... U pitanju je četiri 'iljade i devetsto, a ne devetsto..

7. Шта је ту за похвалу?

8. Шта је ту за похвалу?

pa... nije da se hvalim, ali pogodih kvotu 4,50 ..... :)

9. Брате, није то ништа.... Синоћ друга за 15 кома нешто сома оборила квота 1.07 на јебене Шпанце.... Погодио чо'ек икса Израел-Португал, погодио Босанце, погодио Данце, Украјинце и не знам шта још....

10. Зашто људи уопште стављају на тикет те текме са квотом 1,0001?

11. mogu ti reći za jednog koji to radi - okači te smešne kvote do cifre za pivo to veče, uloži veliku lovu, a dobije taman za dve ture pića :)

12. Зашто људи уопште стављају на тикет те текме са квотом 1,0001?

Nije ni meni jasno, pa sam danas budala udario.... Navrljam kvotu, čini mi se oko 86 da je bila, pa udarim keca na Nigeriju, reko dobija garant, kvota 1.25, kad ono to afričko pleme nije moglo dobiti Keniju za koju verovatno igraju popularni ljudožderi iz kraja, jedva 1-1 izvukli... A do te tekme lomili... Nema šta, evo sad vidim da je i Sepi dobio... dobio Kveri, Petkovićka ušla u više gemova.... I tako ostah uskraćen za 5 Vajferta... A pogodih prelaz iz X-2, kvota 4.50 ....

13. moj ćale igra samo na kvote preko 10... skoro ubo 6 tekmi sa kvotama približno 30 :)

14. Crkla mi sijalica u sobi, tako da sam se priduzio ovima sto gase svjetla za planetu na jedan sat, mada ja cu vjerovanto duze jer trenutno neam rezervnu ...

15. Kajtezzzuuu, humanistooo.

16. kajtezze, to za onu drugu temu lolo.. al koga jebe, neka ide život :)

17. Je l' realno da dva lika u roku od pola čuke promaše temu? :D
    Aj da ne bidne spem: preljep dan danas.

18. I meni se jedanput desilo. Otvori dva tri prozorčića sa temama i okačio print na neku pogrešnu :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.