Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ucitava mi stranice za 0,001 lololo :D
Samo sto ne mogu jos lepo da se snadjem sa windows8, jer nisam do sad koristio :)
Radio danas obe smene, a sutra u prvu, pa dokle doguram.
Dobar, mada ja bez i5 procesora ne bih ni uzimao komp.
al svejedno dobra masina, sluzice te godinama.
Са срећом да га излупаш у налету гнева због глупо примљеног гола у ПЕС-у!
Ne treba ti takva konfiguracija za Vukajlije ;))
http://i.imgur.com/MzmzNV1.gif
Ma bice uopste za sve :)
hvala
Realno tako neki zonfa :)
Gledam polako i ja za komp koji da uzmem, ispod i5 ne uzimam..
Sto se tice ove, super je, brza masina, dobra.
Samo bre sto vindouz 8 :)
7 jebe.
7 jebe.
i meni smeta w8
Ne znam da li si mogao da trazis bez OS, pa sam da nabacis sedmicu.
Nisam probao osmicu, ali koliko cujem nije nesto.
A brat mi ima na lap topu sedmicu i odlicna je.
ma meni je do jaja i xp, al nije nesto dobar za novije igrice... ko ga jebe, nek ostane malo w8, pa kad me smori, nabacujem 7-icu :)
Brate turi WiN 7 dok se jos nisi navikao, ne gubi se garancija menjanjem operativnog sistema.
ma mrzi me sad da se bakcem oko ovog, onog, kurca palca... nemam ni puno vremena sad, jedino zbog cega sam na kompu je ovo takmicenje..
I ko da je WIN7 tesko nabaciti. Sa takvom munjom za pola sata sam odradi sve. Nije to XP da se drkas sa drajverima i ostalim kurcima. Kliknes 5x next, i uzivas.
Al dobro, ako nista, navicices se na osmicu godinama pre nas ostalih nubina sa abakusima :D
Dali si siguran? Neki dan čuh suprotno...
Ortak kupio u WinWinu komp pre nekih metar dana i isto je imao win8.. Rekli mu da ne utice softwer na garanciju.. Sad jebem li ga, mozda gigatron ima drugacija pravila.
Položila dva ispita, meni najteža i najobimnija do sada.
Gazimudo, da ne poznajemo istog slucajno... jel mu komp kosta 28 iljadarki?
uzgred, bravo spavalice
Na konkursu za Exit gde se pravio onaj video i pičke materine kreativne sam prvi medj' svim življem opaaaaa! Idemo moj kolega indijanac i ja da se borimo za novce i da sviramo sa na Exitu!
Kako sam srećan jebeno!