U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Bravo Chavez, bravo Spavalice.
Jamajcine, jok, ovaj njegov je oko 5 glava bio..
danas su pune 3 godine kako sam se registrovvo na sajt. da sam toliko vremena provodio za knjigom sad bih hvato uslov za 5 godinu a ne za trecu
1. Ojebao sam ovaj ispitni rok!
2. Opicio danas do Avale i nazad bajsem.
3. Zenka obecala da ce mi dati picke veceras.
imao jutros nesto da prevezem sa caletom I zadrzali se tu do 3 sata, bez doruckovanja.. posle do kafanceta, mrtvi gladni, a oni samo sto su skinuli sa raznja presence.. ja kilo, on kilo, pa teglu rena.. nikad lepse nisam jeo.. to mi je I dorucak I rucak I vecera
za pohvalu je I pecenje a I to sto ja kao mrsav nikad vise od pola kile bilo cega nisam mogao pojesti za jedan obrok..
al te jebe taj autoformat...
mislis na ovo veliko I sto se pojavljuje kad pravim razmak?
w8 me jebucka
pa si došao u sred noći da se meni hvališ prasećim pečenjem, evo mi bale cure ko mastifu :)
Положио возачки!
Са срећом да се слупаш!
Положио возачки!
Jes da ovo svima kazem ,al nek ide zivot. Jos samo 100 000 km i postao si vozac! :)
Знам газимудо, тек сад креће учење. :)
Ја сам задњих пар година прешао бар 300 000км и опет ми шкрипи паралелно паркиеање, тј паркирање у назад.
Kako sam srećan jebeno!
Bravo, čovek samo napred!
Ја сам задњих пар година прешао бар 300 000км и опет ми шкрипи паралелно паркиеање, тј паркирање у назад.
TO je problem koji je uzrokovan viskom estrogena. Ocu da kazem, zena si.
Виш, то објашњава много тога, а ја се цео живот питам шта ће ми пичка међ ногама ако сам мушкарац...
to mozda karakterise tebe kao licnost.
аха
kaaaaaaako volim rodbinu iz australije!
predložite mi kako da potrošim novostečenih 50 evrića
:D
NAKURVE
daš ih meni, a ja te pustim da mi daš pičke