Moram nekome da se pohvalim

1. a vrijeđamo se, je l'?

2. nikad ja tebja ne bih duvredim, nego mesto smajlija sam metno 3 tačke, a mislio sam smajli, keve mi.saću da edituem

3. ajd da si rekao ukrajinka, moldavka, ili neki od plemenitijih naroda, SLOVENSKIH, nego meni sirotoj, najvećem hungarofobu ikad govoriš nešto za mađare
    pa đe će ti duša?!
    dabogda ti se ćerin muž zvao zoltan gabor!

4. to sad stvarno nije bilo lepo od tebe. na mene bacaj kletve i mađije i štaznam sve, ALI ME U NEROĐENU ĆERKICU NE DIRAJ

5. aj, nikom ništa
    mir mir mir niko nije kriv
    ava ava ava maja nikolić je krava

nego

BIR FEEEEEEEEEEEST!
    :D

6. dabogda ti se ćerin muž zvao zoltan gabor!

Misliš, rahmetli zet?

7. Расеко сам главу данас.

8. Расеко сам главу данас.

Sad si pola čovjeka.

Kad smo već kod glave, skoro jedan kolega bio na snimanju mozga, imao neku nesreću, pa kao radi sigurnosti išao da snima glavu. I pita njega ovaj jedan: "I? Jesu l' ti šta našli?"
    Odgovara on: "Fala Bogu, nisu ništa" :D

9. Misliš, rahmetli zet?

хахаха!
    марко, је л' мораш на операцију?

10. Ali zato kombajn mora kod majstora.

11. Ма јебему мајку, један шраф вирио и погодио да ме докачи по челенци. Једва крв зауставио боктејебо.

12. na bir festu bio lik sa nekom zmijurinom od metar i kao pet maraka slikanje
    meni bilo žao dat pet marki, pa sam se igrala sa zmijom nekih 10 minuta i zajebavala je
    i nisu strašne uopĆe, nije mi jasno što se ljudi boje

13. i nisu strašne uopĆe, nije mi jasno što se ljudi boje

А ја кад сам те наговарао, ни да чујеш... кекеке

14. hahahahahahahaahahhahahahahaha, mor'o je neko prokomentarisat', to ti je..
    :D

15. Kod mene za free, Vidro. Popust je samo za Vukajlijašice i batu Gugija.

16. zmiuga loma, profesore.

17. a člankovitu glistu? :(

18. Povratio sam dva mejla koja vrede nekoliko stotina evra. Neke giki stvari.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.