U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
hahahahaha ti si luđi od njega kad zapisuješ
Postavio sam i dva pitanja, prvo kako to da ako su Srbi najstarija i najveća civilizacija, propali i kako je falsifikovana tolika istorija, a drugo sam izmislio da sam negde čitao da je na piramidama nađeno neko srpsko pismo i on sere ko lud, kao nije to baš proučavao, ali ima dokaza da se na faraonskom dvoru pričao srpski.
Је л' ме јебеш да је ово рекао?
Је л' читао неко од вас ово, контам да је толико безобразан да је измислио ово упркос ономе што пише у књизи.
Proglašena mi defka za najbolju na takmičenju. Hvala, ljudi.
http://vukajlija.com/forum/teme/53171-vukajlija-freestyle-oficijalna-tema-za-diskusije?strana=101#post_2456993
TOLE NAMESTIO!
Da jednom i u moju korist namesti! :)
Ne mogu da verujem koliko sam istransferisao na ovog Deretića gore.
Отворило ти се Чаво, скоро ко Луксу :) још Радијацију дизведем на прави пут и могу думрем овде :)
Jebiga, trebao mi okidač. Napisana defka u dahu i 40 sekundi. Sav kredit ide onom izgovoru za ćaleta kojeg imam, nažalost.
Ali u svakom slučaju, od mene imate pivo momenta kad se sretnemo. :)
LUKSE, MADJIJO, ALE ALE!!!
Bio sam u Bratislavi 3 dana i bilo je do jaja.. :)
Jes jebo i zašto nisi?
Upravo sam dobio kućnog ljubimca... :)
Da znate kako lepo pevuši... :)))
Nisam mogao, bilo je 40+, al sam zato pio najbolje pivo na svetu..
Који је ово папагај Рајдеру?
Da se pohvalim da sam otpevao nešto što inače ne mogu da otpevam, a mnogo mi drago.
https://www.youtube.com/watch?v=3p_80XZqhgs
Који је ово папагај Рајдеру?
Iskren da budem i ja bih voleo da znam više o njemu jer nemam puno podataka.
I ovo sam našao upoređujući ga sa ovim sa slike... lol
a piše Eastern Rosella
pa pitaj ga, nije mutav, papagaj je ;Š
Još ne zna... :Š
ОДГЛЕДО ДЕД НОУТ