Moram nekome da se pohvalim

1. hahahahaha ti si luđi od njega kad zapisuješ

2. Postavio sam i dva pitanja, prvo kako to da ako su Srbi najstarija i najveća civilizacija, propali i kako je falsifikovana tolika istorija, a drugo sam izmislio da sam negde čitao da je na piramidama nađeno neko srpsko pismo i on sere ko lud, kao nije to baš proučavao, ali ima dokaza da se na faraonskom dvoru pričao srpski.

3. -od venda je nastalo englesko "vending machine"

Је л' ме јебеш да је ово рекао?

-Hitler je u "Mein Kampf"-u rekao da su 70% Nemaca Srbi

Је л' читао неко од вас ово, контам да је толико безобразан да је измислио ово упркос ономе што пише у књизи.

4. Da jednom i u moju korist namesti! :)

5. Ne mogu da verujem koliko sam istransferisao na ovog Deretića gore.

6. Отворило ти се Чаво, скоро ко Луксу :) још Радијацију дизведем на прави пут и могу думрем овде :)

7. Jebiga, trebao mi okidač. Napisana defka u dahu i 40 sekundi. Sav kredit ide onom izgovoru za ćaleta kojeg imam, nažalost.

Ali u svakom slučaju, od mene imate pivo momenta kad se sretnemo. :)

8. Danas javljeno: naučni rad prihvaćen, u Ameriku u oktobru da održim predavanje na konferenciji za humanoide i veštačku telegenciju, plaćeno sve pet dana. Deri!

LUKSE, MADJIJO, ALE ALE!!!

9. Bio sam u Bratislavi 3 dana i bilo je do jaja.. :)

10. Jes jebo i zašto nisi?

11. Upravo sam dobio kućnog ljubimca... :)
    Da znate kako lepo pevuši... :)))

12. Jes jebo i zašto nisi?

Nisam mogao, bilo je 40+, al sam zato pio najbolje pivo na svetu..

13. Који је ово папагај Рајдеру?

14. Da se pohvalim da sam otpevao nešto što inače ne mogu da otpevam, a mnogo mi drago.

https://www.youtube.com/watch?v=3p_80XZqhgs

15. Thilmo
    Који је ово папагај Рајдеру?

Iskren da budem i ja bih voleo da znam više o njemu jer nemam puno podataka.
    I ovo sam našao upoređujući ga sa ovim sa slike... lol
    a piše Eastern Rosella

16. i ja bih voleo da znam više o njemu

pa pitaj ga, nije mutav, papagaj je ;Š

17. ОДГЛЕДО ДЕД НОУТ

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.