Moram nekome da se pohvalim

1. Kumče peva u Viva Vox-u!!!!

Bravo devojko!!

2. ОДГЛЕДО ДЕД НОУТ

... и ставио тог лика за аватар. леле, шта ли ће људи о мени сад да мисле кад ми виде овакав аватар...

3. Ludi Čak
    seoba Srba je fizički nemoguća, neki fizičar iz Vinče (nisam uspeo da zapišem ime) je prikupljao podatke iz raznih generalštaba i izračunao da četvoročlanoj porodici treba 1.5 tona hrane da stigne iz Ukrajine

Dragoljub Antić

http://sr.mobile.wikipedia.org/sr-el/Драгољуб_Антић

Na klipu Jovan Deretić, Dragoljub Antić i Slobodan Jarčević.
    Poznajem ga iz viđenja.

http://www.youtube.com/watch?v=z_R3IGh_vCI

4. Odradio sam strašan trening, odmah zatim još bolji sparing. Jes da sam primio dva dooobra direkta al mi je bilo vrh.

Obožavam ovakve dane.

5. Kilometri i kilometri plivanja svakog dana.

edit: Obožavam ovakve dane.

6. Kad smo već kod zdravog načina života- kilometri i kilometri trčanja svakog dana.

Obožavam ovakve dane.

7. Литре и литре попијеног пива.

Обожавам овакве дане :)

8. Znao sam da ce to neko postaviti o'ma :)

9. Alo ko me izlajkovo da bi podigao rank :(

10. Pu, sad bi napisao neku glupu defku da me vrne, ali nemam vise fore sve sam sinoc ispuco :(

11. AAAAAAAAAA sad me je neko namjerno hejtovo i razdjevicio mi 2 defke pu pu pu
    kad se sprdam

12. Dobih tiket sinoć, a stavio sam iz zezanja kintu, stvorio se neki višak naon plaćanja troškova. Uspeh je još veći jer se kladim jednom-dvaput mesečno, oopaaaaaa. :)

13. Nebo je čitav dan bilo oblačno, a kad je počela da pada noć razvedrilo se. Fala nebu što je vedro i mjesecu što još nije izašao jer su napravili najbolju scenografiju za meteore.

14. Samo da kažem da sam sad došao sa Zelenkovca, džez festival bio. Slikao se s voditeljicom dnevnika na RTRS-u. Prejak lik, Opra je za nju SI-RO-TI-NJA!

15. која? дај слику

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.