Moram nekome da se pohvalim

1. Maločas dođoh iz 6očasovnog lajferisanja... Divno je bilo...

Otišli jutros na plac koji je tik uz Drinu. Napolju skoro 40 stepeni, a voda oko 15, 16. Nimalo lako nije ući, pa čak ni meni, koji sam godinama tu, koji sam navikao i koji sam imao pehove na kajaku zbog kojih sam plivao u Drini krajem februara...

No, bez obzira na to, stvarno je bilo odlično! Odlučimo da preplivamo brzu Drinu, da pređemo na drugu stranu reke, u drugu državu, sestinsku nam Bosnu... Tu izađemo na put i zaputimo se u smeru suprotnom kretanja Drine. I tako nekih 700m po asvaltu koji je gotovo usijan, gori, a mi bosi... pa skaući po vrelom asvaltu... :)

Kad pređemo tih ciljnih 700m siđemo u Drinu, na spust... pustimo da nas matica vodi do placa, a onda plivanje na obalu...
    Jednom rečju, Nirvana!

2. Kako te ne uhvati neki vir.

3. Nisi te sreće, jbg...

4. prati me dramajohny

5. Dobila sam 4 mačića, došli iz komšinicinog dvorišta u moje jer su bili gladni (ne znam tačan razlog što im ne daje da jedu ali nebitno) i plus njihova mama mačka i jedan mačor koji je se tu već duže vreme mota po komšiluku i jede sve što mu se baci. Ukupno 6 mačaka i plus su se doselili psi lutalice u sokaku i svako veče ne mogu da spavam od njihovog laveža i jurcanja. Baš onako idilčno i lepo. :)

6. Ukupno 6 mačaka i plus su se doselili psi lutalice u sokaku i svako veče ne mogu da spavam od njihovog laveža i jurcanja.

Кад се прочује да има толико мачића и кучића, почеће и Кинези масовно да се насељавају у твој комшилук. Лолололло

7. E onda bi tek bila milina. Bila bi neopisiva tišina pravi raj i nirvana i plus čuješ otkucaje svoga srca, uživancija. :)

8. Moja nagrada sa parodija kupa.
    http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzeikcXRAE1qefm89o1_500.gif
    Edit: Kako volim kad je žena građena ka ova lijevo...

9. Bolja je ova desno, mada su obe nekako stereotipne. Gole, dupeta, i to. Još ova levo ima beli lak na noktima, to je neprirodno. Još mi škripi: zašto ova leva ima štikle? Koji će joj štikle, zaista? A ovoj desnoj prljave noge, to jest stopala. Koliko fetiša, neuklopljeno, na jednom mestu...

10. Postoji subliminalna poruka koju je Agilni poslao kroz ovaj gif, a koja naravno čika-Zeru ne može promaći. Uprkos povremenoj težnji upadanja u drogošku spontanost, Agilni je ipak uvek odmeren i promišljen, te ni ovo nije izuzetak.

Dakle, ova levo simbolizuje mene, kao lepojku bronzanog tena koja upravo teši ovu drugu (dakle boxera) zbog "osvajanja" 4. mesta.
    Beli lak je tu da pokaže moj prefinjeni stil, a štikle pomažu u dobijanju nivoa.

Gole su jer su ih nesss i MileBubreg upravo ojebali, da ne kažem obljubili u polufinalnoj borbi.
    QED

11. Dakle, ova levo simbolizuje mene, kao lepojku bronzanog tena

Brate onda dizvineš, jebo ti te jako Axaxaxaxa

12. prati me dramajohny

da nije i mene upratio, dobih i ja jednog pratioca vise? :)

13. Što će joj štikle? A ne no je trebala šputke? Žena koja drži do sebe stalno nosi štikle.

14. Сакупих 4000 поена!

15. Колико је то у маркама :)

16. Нем појма :)
    ево одмах добих пар минуса да ме спусте на тачно четири сома :)

17. prati me dramajohny
    da nije i mene upratio, dobih i ja jednog pratioca vise? :)

Znam da mi je omiljenovao nekoliko defki, a za pratioca nemam pojma...znaću...za jedno 40 - 50 godina... :) Opušteno.
    4 004 imaš, da hejtujem do ravno 4 000 ili? Lololo

18. Danas mi je desetogodisnjica veze. Trebali je to izdrzati sa bicem koje toliko drugacije razmislja od mene, to jest muskarcem. A i on je, vala, stoicki podneo.

19. Danas mi je desetogodisnjica veze. Trebali je to izdrzati sa bicem

Čestitam, čestitam :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.