Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Na koju bacas manijake, na anetu kovacic, ili na maju zezelj? hnjo hnjo hnjo
Mada kaze da je RTRS, mozda si pomesao sa RTS.
сад видех, мислио сам да каже РТС.
а не бацам га, а кад бих га бацао, бацао бих га на мају јапунџу и биљану вранеш
УГЛАВНОМ
Salabajzeru, jel to jos traje ili je gotovo... tek sam danas cuo za to, pa sam konto s ekipom doci gore...ali nemam puno informacija o festivalu, pa podjeli sta i kako...
E jbg, tek sad vidim da ste pitali... Završeno je, juče i prekjuče bilo, dakle 2 dana. Ništa veliko i spektakularno, ni preglasno, nego onako, baš za opuštanje i uživanje u muzici i prirodi... Kajtez, ne mora biti festival da ti bude dobro tamo. :)
A slike ću okačiti kad ih dobijem mejlom od nekog lika.
ma znam da ne mora, al kontam ako je festival, moze biti vise ljudi gore, a vise ljudi znaci vise zena, a vise zena, vise p'janih zena, a vise p'janih zena, sansa da safatam nesto lololol :D
zezam se, volio bi vidit kaki je festival gore bio...
Haha, kakav Top-Down approach.
Okačiću slike s festivala kad ih dobijem. Evo vam sada ovaj link, neki italijani snimaju dokumentarac o Zelenkovcu, tu su mjesec - dva, snimaju, intervjuišu, zanimljivo je.
https://www.facebook.com/ZelenkovacDocumentary
Kupio sam neke sluške, jebu mamu kakav bas imaju, sacam u winjampu pojačo basove do kraja i pustio Kemala Malovčića JOŠ TE VOOOLIIIIIM ZAŠTO DA SE STIDIM, DOŠAO SAM SAMO DA TE VIDIIIIIIM a Mile Bas mu ga zadaje na basu, prebijanjeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kakva nirvana jebogekru, nevjerovatan osjećaj, sve mi leptirići po stomaku.
LEGLE MI SVE ZAOSTALE PLATE!!!! I TO DAN RANIJE NEGO ŠTO SU OBEĆALI!
IDEM U BANKU DA PLATIM RAČUNE!!
Уватио на принтскрин датум своје прве регистрације коначно опааааа
http://img560.imageshack.us/img560/9654/fwlu.jpg
Данас сам болестан ко пашче, имам температуру и све ме боли. Што је добро јер ме кева не смара што не учим.
Да се похвалим да сам подигао ниво свог стрпљења са 900 на 90 000
Odbanovaše me. SUZE RADOSNICE
Eeeej Milice.
Đes Vesna :)
Danas vaš dragi Majestro ide da da neki gol u kup utakmici i da pojede kilu janjitine nakon toga, a uveče ide jebe, jer je taki u mogućnosti, a oko 1 odo do disko kluba da proslavim. Pu pu da ne ureknem ništa
Sa srećom.
Znajući sebe, neću dati gol al ću asistirati, neće biti janjetine nego svinjetine, neću jebati al će mi izdrkati, al opet ću imati razlog da proslavim u disko klubu. Životarenje
Dzindzer Bejker sutra u Krusevcu, imposibru...ako uzmemo u obzir daj e pre godinu dana bio Van Gog.