Moram nekome da se pohvalim

1. Ofarbao sam pola splava i ulepio dve trećine kose sivom farbom, sad moram da se šišam ili da perem kosu razređivačem, i još sutra me čeka isto to, umoran sam, besan, pijan, drogiran i tužan. Sad još skapiram da je ovo tema Pohvali se, ali jebi ga, mrzi me. Nek ispadne da sam ponosan na sve ovo.

2. Предлажем да се зове Мачка. То је најкуље име за мачку.

3. Ne Mačka, nego Maćka :)

4. isto pozira k'o gazdarica...

5. Koliko sam ja shvatila, u pitanju je mačak.
    Dovukao se odnekud smrznut i izgladneo dok je Veliki Muž majstorisao oko vrata na terasi, i uvukao mu se u radni prsluk koji je stajao u blizini.

6. Шта је, мушко, женско?

7. Koliko sam ja shvatila, u pitanju je mačak.

Siroti mačorčić se dovukao smrznut i gladan, a ti mu odmah proveravaš pol... tsk, tsk :)

8. Nisam proveravala, zato i ne tvrdim decidno, muž mi reče da je mačak. :)

edit:

isto pozira k'o gazdarica...

Sad tek videh ovo. O'š reči da sam pozerka? :)

9. Lep ti je mačorčić, zadrži ga do proleća posle možda i ostane ali verovatno neće...

10. Ако је мачка, боље се тога отараси што прије, иначе наопако...

11. Ako je pas, zadrži.

12. Ја има мачора кући па га зовем Мачка.

13. ja imam mačora i zovem ga Miško, najviše voli kad digne glavu da ga žena pomiluje, baš uživa u tome...

14. Ovoga trenutno zovemo Klempa, prilično brzo uči dozvoljeno ponašanje u kući.
    I mora da je jako mlad odvojen od majke, pošto tripuje da sam mu mama.

Inače, još da se pohvalim, danas sam ofarbala i poslednji radijator, muž je zamenio svu stolariju i okrečio, prva faza renovira iz ofišli over!

15. prilično brzo uči dozvoljeno ponašanje u kući.

Muško, definitivno.

16. како делује некако тужно, плаче за пажњом :(
    јел мазиш мацу?

17. http://www.dodaj.rs/f/1I/76/4yKadywf/cam00094.jpg

Pozdrav od Klempe.

P.S. Da, laptop je roze. Tišina. Poklonjenom konju se u zube ne gleda.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.