Ofarbao sam pola splava i ulepio dve trećine kose sivom farbom, sad moram da se šišam ili da perem kosu razređivačem, i još sutra me čeka isto to, umoran sam, besan, pijan, drogiran i tužan. Sad još skapiram da je ovo tema Pohvali se, ali jebi ga, mrzi me. Nek ispadne da sam ponosan na sve ovo.
Koliko sam ja shvatila, u pitanju je mačak.
Dovukao se odnekud smrznut i izgladneo dok je Veliki Muž majstorisao oko vrata na terasi, i uvukao mu se u radni prsluk koji je stajao u blizini.
hahaha, gluperdo xD
Ofarbao sam pola splava i ulepio dve trećine kose sivom farbom, sad moram da se šišam ili da perem kosu razređivačem, i još sutra me čeka isto to, umoran sam, besan, pijan, drogiran i tužan. Sad još skapiram da je ovo tema Pohvali se, ali jebi ga, mrzi me. Nek ispadne da sam ponosan na sve ovo.
Po svemu sudeći ovo je novi član porodice:
http://www.dodaj.rs/f/34/3Y/4pzxlEwl/138545510151883480577509.jpg
Предлажем да се зове Мачка. То је најкуље име за мачку.
Ne Mačka, nego Maćka :)
isto pozira k'o gazdarica...
Koliko sam ja shvatila, u pitanju je mačak.
Dovukao se odnekud smrznut i izgladneo dok je Veliki Muž majstorisao oko vrata na terasi, i uvukao mu se u radni prsluk koji je stajao u blizini.
Шта је, мушко, женско?
Siroti mačorčić se dovukao smrznut i gladan, a ti mu odmah proveravaš pol... tsk, tsk :)
Nisam proveravala, zato i ne tvrdim decidno, muž mi reče da je mačak. :)
edit:
Sad tek videh ovo. O'š reči da sam pozerka? :)
Lep ti je mačorčić, zadrži ga do proleća posle možda i ostane ali verovatno neće...
Ако је мачка, боље се тога отараси што прије, иначе наопако...
Ako je pas, zadrži.
Ја има мачора кући па га зовем Мачка.
ja imam mačora i zovem ga Miško, najviše voli kad digne glavu da ga žena pomiluje, baš uživa u tome...
хееехе
Ovoga trenutno zovemo Klempa, prilično brzo uči dozvoljeno ponašanje u kući.
I mora da je jako mlad odvojen od majke, pošto tripuje da sam mu mama.
Inače, još da se pohvalim, danas sam ofarbala i poslednji radijator, muž je zamenio svu stolariju i okrečio, prva faza renovira iz ofišli over!
Muško, definitivno.
како делује некако тужно, плаче за пажњом :(
јел мазиш мацу?
http://www.dodaj.rs/f/1I/76/4yKadywf/cam00094.jpg
Pozdrav od Klempe.
P.S. Da, laptop je roze. Tišina. Poklonjenom konju se u zube ne gleda.