Moram nekome da se pohvalim

1. jedem kiki riki, zvale me neke picke u klabing, kanda su ocne bile, ja reko nmg jedem kiki riki veceras

2. A jel onaj u ljusci? Ako jeste, razumem te.

3. nije natnat, nego przeni MASNI slan....jbg pocese da placu, reko ajd ajd druzicemo se ima vremena...jedna pocepa jeleche od razocaranja

4. Много сам се напио и мука ми је, ову тему нађох прву.

5. mislis da si ubo temu xd?
    zavisi koliko si popio
    ako nisi mesao alkohol,onda nisi ubo,ako si mesao mnogo,onda jesi

6. mog'o je i na akvaristiku.

7. имам пуно тога да кажем али не могу сад..а у праву си оллааниче.

8. лоше ми је и много ми је мука, мало ми се повраћа. а идем за 15 мин за бг. и то бусом. ај ћао

9. Sinoć se potukao pored neke kafančine. Ispizdio sinoć za tikete, tj. ova 2-3 dana se nakupilo i tiketa i svakakvih jada i kasnije eto je ova tuča, našao se jedan debil i ajde taman da se ispucam na nečemu. Sreća pa nas policija nije skontala. Osjećam se odlično.

10. jesi li mu makaronce otkinuo picku?

11. Избачена 200-та дефка после скоро 2 године боравка на сајту! Идемо!

12. Избачена 200-та дефка после скоро 2 године боравка на сајту! Идемо!

Nusmi tebra.

13. боле ме куре за оцене

14. 612 put posle skoro 2 godine na sajtu kako sam srao.bilo je i tecnih i tvrdih momenata u tome,al nastavljam dalje.jaci nego ikada.

15. njari, bravo za budzet :)

16. ne ulizuj se sad harpijo!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.