U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
jedem kiki riki, zvale me neke picke u klabing, kanda su ocne bile, ja reko nmg jedem kiki riki veceras
A jel onaj u ljusci? Ako jeste, razumem te.
nije natnat, nego przeni MASNI slan....jbg pocese da placu, reko ajd ajd druzicemo se ima vremena...jedna pocepa jeleche od razocaranja
Много сам се напио и мука ми је, ову тему нађох прву.
mislis da si ubo temu xd?
zavisi koliko si popio
ako nisi mesao alkohol,onda nisi ubo,ako si mesao mnogo,onda jesi
mog'o je i na akvaristiku.
имам пуно тога да кажем али не могу сад..а у праву си оллааниче.
лоше ми је и много ми је мука, мало ми се повраћа. а идем за 15 мин за бг. и то бусом. ај ћао
Sinoć se potukao pored neke kafančine. Ispizdio sinoć za tikete, tj. ova 2-3 dana se nakupilo i tiketa i svakakvih jada i kasnije eto je ova tuča, našao se jedan debil i ajde taman da se ispucam na nečemu. Sreća pa nas policija nije skontala. Osjećam se odlično.
Jebah.
jesi li mu makaronce otkinuo picku?
Избачена 200-та дефка после скоро 2 године боравка на сајту! Идемо!
УЗО БУЏЕТ
Nusmi tebra.
боле ме куре за оцене
Nusmi tebra.
hvala tebra
612 put posle skoro 2 godine na sajtu kako sam srao.bilo je i tecnih i tvrdih momenata u tome,al nastavljam dalje.jaci nego ikada.
njari, bravo za budzet :)
ne ulizuj se sad harpijo!