Moram nekome da se pohvalim

1. Кад смо код колача, нисам неки љубитељ..али ове године на летовању у Парги, што сам јео колаче..лелелелелел, неки чоколадни, пуњени, све и свашта..а такав склад укуса да сам изневеровао. А коштају неких 2.5е, багатела. Ево опет ми се једе.

2. nit lici na krst nit znam zasto se tripujemo oko tog konstantina.ustvari,znam,al je glupo.

3. Кад ћемо ми да правимо полумесец :(((((

4. Svaka čast DBKS.
    Bog neka te blagoslovi i nagradi ;)

5. moze da bude himenov mac.mislim na himena crtanog junosu.

6. реално, сви који су били део крста, иду директ у рај! ја бих тако ставио да буде

☦☦ ☦ ☦ православље ♥

7. Ja sam bio deo krsta, ovaj što mu se ne vidi glava!
    http://img856.imageshack.us/img856/4058/dpkf.jpg

8. Sam iscepao dedi 2 metra drva za sat i po!

9. Pre nekih sat vremena završio sam kopanjem po lešu... Bilo je kul :)

10. zašto ne pravite krstače u toplini svoja četri zida i ne namećete svoja uverenja nama normalnima?

11. zašto ne pravite krstače u toplini svoja četri zida i ne namećete svoja uverenja nama normalnima?

+1

12. Pre dva dana sam radio kod svoje kuće na mješalici, čitav dan, kao konj, negdje oko 5-6 sati, a za dnevnicu sam dobio samo ručak!

13. ПОЧЕО БЕРБА - ОНО КАД БЕРБАТОВ ИГРА УТАКМИЦУ У СТАРТНОЈ ПОСТАВИ

14. ulovio sam budžet danas, u poslednjem ispitnom roku (:

15. Upoznala Mileta Bubrega, brata svog iz daleka!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.