Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jel pao neki incest?
Negde je pao sigurno, veliki je ovo svet.
Ne da si ga frendzonovala, nego čak familizonovala - moram Mileta zajebavati prvom prilikom, preokrutno, čak i za tebe lolo
Možeš da zajebavaš koliko hoćeš, ali Mile je srcem i dušom tri puta veći čovek od svih koje poznajem.
e jebiga...
Pa znam, Mile dobar, a ti njega u familizon ccccc. Tako i jedna moja komšinica meni dok sam bio u srednjoj - Ti si duša, moj brat, a udade se za vlasnika vulkanizerske radnje i sur ćevapdžinice. Pa je li to lepo od vas?
zaboravila si da pomenes - i gabaritima lololo. Steta sto sam morao da palim taman kad je krenulo "na uvce" :| Nata i diskretni, moji piarovi, tandem snova :)
i opet sam preuzeo strip, kojim sam veoma ponosan.
elem, NS here we come, male su sanse za Oblomov, ali Japan se gleda.
Pa daaa, to ti utrostručuje zapreminu duše :)
Pa ja još nisam čula da se neka normalna udala za brata.
neću moći da spavam noćas
ja sam toliko ubedačen da se možda do večeras učlanim u LDP...
Dremni onda popodne :-P
Pa nisam ja hteo da je ženim nego... :evil smile: Dobar čovek uvek jadan nadrlja u ljubavi. Eto šta sad uradi Dekiju i Brusu... Mile, ajd na PVT da se izjadamo jedan drugom lolo
Nego šta? Pa zar sestru?
Pa ona je meni samo komšinica nismo famelija konzilijum od dve babe rekao :-(
Natnat, morao sam da obrišem komentar jer je tema zakovala...
Sad je kasno za novi početak. lolo
Evo došao mi bus moram da palim ;-)
Nou frks.
Deky, možeš li mi objasniti ovaj znakić? :)))
3:) - :evil smile: što bi rekao Luks, đavolak, a post mi je obrisan, 'de mi je post?
nije se ni pojavio, to je taj što je sa Natom zatvorio temu - ja onda vidim samo jedan i njega skinem, a zapravo nestanu oba...
A kako sam onda ja videla dekijev post?