Moram nekome da se pohvalim

1. Jel pao neki incest?

2. Negde je pao sigurno, veliki je ovo svet.

3. Ne da si ga frendzonovala, nego čak familizonovala - moram Mileta zajebavati prvom prilikom, preokrutno, čak i za tebe lolo

4. Možeš da zajebavaš koliko hoćeš, ali Mile je srcem i dušom tri puta veći čovek od svih koje poznajem.

5. Pa znam, Mile dobar, a ti njega u familizon ccccc. Tako i jedna moja komšinica meni dok sam bio u srednjoj - Ti si duša, moj brat, a udade se za vlasnika vulkanizerske radnje i sur ćevapdžinice. Pa je li to lepo od vas?

6. Možeš da zajebavaš koliko hoćeš, ali Mile je srcem i dušom tri puta veći čovek od svih koje poznajem.

zaboravila si da pomenes - i gabaritima lololo. Steta sto sam morao da palim taman kad je krenulo "na uvce" :| Nata i diskretni, moji piarovi, tandem snova :)
    i opet sam preuzeo strip, kojim sam veoma ponosan.
    elem, NS here we come, male su sanse za Oblomov, ali Japan se gleda.

7. zaboravila si da pomenes - i gabaritima

Pa daaa, to ti utrostručuje zapreminu duše :)

Tako i jedna moja komšinica meni dok sam bio u srednjoj - Ti si duša, moj brat, a udade se za vlasnika vulkanizerske radnje i sur ćevapdžinice.

Pa ja još nisam čula da se neka normalna udala za brata.

8. Možeš da zajebavaš koliko hoćeš, ali Mile je srcem i dušom tri puta veći čovek od svih koje poznajem.

neću moći da spavam noćas

9. ja sam toliko ubedačen da se možda do večeras učlanim u LDP...

10. neću moći da spavam noćas

Dremni onda popodne :-P

11. Pa nisam ja hteo da je ženim nego... :evil smile: Dobar čovek uvek jadan nadrlja u ljubavi. Eto šta sad uradi Dekiju i Brusu... Mile, ajd na PVT da se izjadamo jedan drugom lolo

12. Pa nisam ja hteo da je ženim nego...

Nego šta? Pa zar sestru?

13. Pa ona je meni samo komšinica nismo famelija konzilijum od dve babe rekao :-(

14. Natnat, morao sam da obrišem komentar jer je tema zakovala...

15. Sad je kasno za novi početak. lolo
    Evo došao mi bus moram da palim ;-)

16. Natnat, morao sam da obrišem komentar jer je tema zakovala...

Nou frks.

3:)

Deky, možeš li mi objasniti ovaj znakić? :)))

17. Deky, možeš li mi objasniti ovaj znakić? :)))

3:) - :evil smile: što bi rekao Luks, đavolak, a post mi je obrisan, 'de mi je post?

18. nije se ni pojavio, to je taj što je sa Natom zatvorio temu - ja onda vidim samo jedan i njega skinem, a zapravo nestanu oba...

19. A kako sam onda ja videla dekijev post?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.