Moram nekome da se pohvalim

1. Ja isijavam ljepotom vidro, sjebo bi ti monitor da postavim sliku.

2. A sose iskustva tice, ja u krugu onog djackog doma nikad vido nisam lepu osobu. Ni u onom Kosmosu. Ni na nekim bilijarima. A ima tu oko stopedes ljudoa.

3. Mene niko ne startuje, štaviše, okreću glavu k'o od turskog groblja, ali da se pohvalim da sam sinoć jeo ćevape sa projom i pio hladno pivo.

4. čitanje knjige u busu i život na zadnjoj stanici su kombo jebanja u javnom gradskom prevozu

5. žrtvovaću monitor ako je tolika ljepota u pitanju, samo ti postavljaj sliku ;)

6. Знам човека који је изјавио да је гледао утакмицу Сакраменто Кингс - Манчестер Јунајтед.

7. хахахааххаха

8. ja znam coveka koji bi rekao da je bilo puno uplivavanja na mecu.

9. Keva od moje tetke sa 3. kolena poznaje Brenu.

10. jese pise brena ili brega?

11. имате тему за то шабани

12. axaxaxaxa, chwore, a jesy blesaw, pa to su ti dwa odwojena lika, blesawko yedan :D

13. yoo,ya misli0 to 0onaj lik st0 je pre igr0 tenis :D

14. -Baš je predivno vidjeti muškarca koji čita literaturu i koji uživa u tome.

oce kurca

15. jebote... meni je brži net kad iskopčam modem iz struje...

16. ja imam ubjedljivo najsporiji net od svih vas

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.