Moram nekome da se pohvalim

1. Не знам који му је данас, иначе је 8 Мбс.

2. Procitali mi vest u nadrealistima...

3. Pa nadrealnu... :D

E jeste, sad cu da ti kazem...

4. Šta se hvališ, koji đavo, tako krnje? Daj bre ful info.

5. S obzirom da nisam ni iz Beograda ni iz Novog Sada, vec iz provincije...nije tesko provaliti koju od emitovanih...

6. nikad ti neću oprostiti što si me naterao da odgledam NTV... :)

7. ja sam tek juce pogledao par epizoda :D

8. NEMAM POKVAREN ZUB, BIO JE KAMENAC U PITANJU! FALA KURCU! (I DOKTORICI)

9. Eto, sad bi neko bezobrazan upitao ko je od to dvoje odgovoran za skidanje kamenca. Ne ja, mene to ne zanima, ali neko bi se mogao zapitati...

10. Kolegice ko je od to dvoje odgovoran za skidanje kamenca?

11. Kolegice, imaš momka? Zub jedan manjeviše, jab tebe vodio na ćevape a posle ako preostane para na tufahije i limunadu.

12. Ne pristaj, kolegice, dvaput razmisli, oće da se ufati kamenac od ovoga što Luks nudi. Vido ja u Kolgejt reklami! 79% korisnika potvrdilo!
    Čuvaj se.

13. Za ćevape, tufahije i limunadu i ja bio dao guzice.

Jeftin sam jebi ga.

14. Imaš kamenac u guzici?
    I mene nervira kad se uvate majmunčići oko dlaka, peri, peri, al dzaba sve.

15. Bolje kamenac, nego kurčinu ko ti.

16. Pusti Kontea, razbićemo kamenac, nedajmo da nas marginalne stvari sputavaju u lepšim ciljevima.

17. Što vredjaš, decxko?!
    Nema potrebe za tim. Uostalom, napisao si takav oksimoron u poslednja dva posta...

18. Obratio si mi se. Pa posle nek me banuju za spem, a prvi me čačkate.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.