Moram nekome da se pohvalim

1. и то мужевног мушкарца капетана петра пана пезоса

2. Испеглао први оклоп од челичног лима пре месец дана са другом.

3. đe vam je radionica, da posjetim?

4. Испеглао први оклоп од челичног лима пре месец дана са другом.

Brate sta si cugo kad si to ispeglo?

5. Postao sam ujak! :)

6. Надам се да ниси постао и ћале у исто време.

7. hehe
    nisam ni jedno ni drugo. nemam sestru :(

8. Zaposlijo se u forumu!

9. У ком форуму, крагујевачком? ако нисам испао сад и форум представља нешто феноменално где обични смртници тешко упадају :Д

10. Ispod Vuka. Jbg meni znaci, ne mos naci krsten posao nidje

11. Ispod Vuka. Jbg meni znaci, ne mos naci krsten posao nidje

12. аха, ја реко' да није кафић у крагујевцу па си ме можда данас послужио кафом, зевам тамо често :)

13. колка плата? тужно је што је сад успех радити у играони, раније је то био студентски послић :(

14. Ispod Vuka. Jbg meni znaci, ne mos naci krsten posao nidje

One igraonice? Pa tebreks ima da radiš i noću...jel ima beneficija?

Ne ozb, kakve su pare, jesu bar pare ok?

15. One igraonice? Pa tebreks ima da radiš i noću...jel ima beneficija?

како нема, дају му свака три месеца десет хиљада преко, топли оброк двапут дневно, а од бенефиција дупли радни стаж, тако да одлази у пензију са четрес. да.

16. Jebiga i jesam student. Nije losa kinta. Meni za sad odgovara da radim nocu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.