Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
nece ljudi da rade.oni sto najvise kukaju,nece da rade uopste.samo seru.isao sam da sljakam sa drugom iz srednje.7 sati 1200 dindzi.nista jako fizicki tesko.jedva covek nasao par ljudi koji ce 5-6 dana da sljakaju.manje-vise znamo istu raju.svi koji su kukali nisu hteli da idu.svi odjednom uce,putuju...umesto da zarade neku kintu,lakse je bilo da se izgrbave od matoraca i da piju u studenjaku pivo za 46 dinara.
Stoka neradnicka
odvratni studenti
Ne ozb, kakve su pare, jesu bar pare ok?
Pročitaj ceo post, nemoj se odma' gubiti...
Ja sam po onim studentskim grupama video da nude npr prodaju sladoleda za 1500 kinti, ili da radiš na roštilju za čevabdžinice i to. Ali kontam da ti tu ode u pm mnogo vremena, ali ne znam koliko ćeš dugo moći da radiš noću.
E Raze tu ti je radio Fejzbukmanijak do pre fazon mesec-dva. Možda čak i banemo mi s vuke sutra na dotu ili u sl. nedelju .
Alaj sam skuvo paprikaš dobar.
Šes jezika govori!
Ceo dan mučim muku sa stomakom, kenja mi se, na oči ne vidim, ali je to sve zarad mog eksperimenta koji sam hteo da sprovedem. Hteo sam da vidim kolike težine je govno koje ću da poserem. Prošlo je tačno 30 sati od mog poslednjeg kenjanja i u mom telu je uspelo da se stvori govno od kilo i 900 grama. Neto. Znači nije vodnjikavo, okruženo onom sluznom tečnošću, već je to bilo čisto, tvrdo, perfektno oblikovano govno. 2 kila skoro bato. Pa kako da ne budem ponosan.
EDIT: Govno nisam merio tako što sam se israo, izvadio ga iz šolje i stavio na vagu. Merio sam svoju telesnu težinu pre i posle kenjanja.
brate ja nedavno nisam kenjao 7 dana samo da bi uzivao u kenju,a jeo sam prepunomasno kod babe u cg i mogu reci da sam razocaran govnetom koje sam iskenjao...jeste bilo veliko,al ni blizu mojih ocekivanja
Шоми брате какво ти је то недоношче? Ја кад серем говна по њима назову јединицу СИ система за тежину.
Mjerio si sebe da bi saznao koliko je tesko govno, ima logike :D
Poslednji primerak sam morao da isečem ćaletovom špaklpm da bi ga poslao niz vodu.
Ispod Vuka. Jbg meni znaci, ne mos naci krsten posao nidje
ЈЕЛ МЕ ЛОЖИШ ДА СИ ОВО ТИ, ПЕЂА?
Много лоше серем последњих месец дана мајку му, нисам исрао кобају баш одавно. Ваљда зато што једем љуто сваки дан.
A jeste, svi sad serete velika govna. Mrš.
LADNO PEĐA! BRATE AJ MI UKLJUČIŠ VREME NA LER BRATE.
mi smo veliki momci i seremo velika govna
Prošlu nedelju sam srao četiri puta, dva put normalo i dva put bogato
Djevojka neka me na džudou slomila, ubila boga u meni
Aj bači u pvt ko si... Da ne nagadjam ovako. Ako znas nekoga ko se zaposlio skoro, da nije Pedja, onda nisam
Ja se jutros nijesam posra no sam se porodio. 20 minuta sam izbacivao jedno jebeno govno.