Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jankela, to se zove ergonomska pismenost, svaka čast.
bravo
Riba mi priznala da je pusila Cari u srednjoj opaaaaaa
Meni ova.
http://www.autoservis-meic.hr/pics/cars/KLJUC%20I%20KONTAKT%20BRAVA(5).jpg
uspeo sam u 48 sati da radim 34.preziveo sam jedva.i mnogo sam mocan.dobio sam i ponudu(koju sam prihvatio)da radim u jednoj veleprodaji.jaka firma,dobra kinta,banja!malo mi frka sto nemam ja bas godina za toliku odgovornost,tek sam se ispilio sto bi rekao nas narod,al sta sad,mora se nekada i odgovornost preuzeti.
Цела наша кућа је пример тога, имао сам одакле да научим
kupio dzemper u bershki..
Ne hvalim se često ali prilika je prigodna. Jutros na vagu stao - za 2 godine i malo jače od 2 meseca otkako vodim računa šta jedem sam izgubio 17 kilograma okruglo. LUKS PROPO.
Čestitanje odsrca.
ја за недељу дана скино 4 киле а нисам буљом мрдно, смањила ми се тежина ваљда зато што сам кењо неколико пута
у ствари ишо сам на неко планинарење ал није због тога
Bravo!
Čini mi se da bih toliko mogao da smršam samo na Aušvic dijeti...Sad je fora da ne vratiš, ili bar da ne vratiš svih 17.
Loool, ko na ruletu, uzeo si pare, al moraš da se odupreš onom osećaju što te vuče da igraš još.
moždae rak debelog crevca
E nisam se izgladnjivao uopšte: kupio digitalnu vagu od 5 evra i gledao da jedem oko 2000 kalorija dnevno od toga 25% proteina. Jeo sve normalno maltene. I ubacio 3 puta nedeljno sport po sat i oko pola sata šetnje svaki dan.
Ja sam tom kontrolom ishrane pretprošle godine skinuo sa 118 na 100. Od tada sam vratio 13.
Ja sam kontrolom ishrane u zanjih mjesec izgubio 30 dana!
Lukse, ako je bilo viška, neka idu u Gornji Tripizdevac. I najbitnije, nisi to postigao preko noći, kao što mediji serviraju da treba. Svaka ti dala bez tendera!
Hvala, prijatelju dragi, još jedno 4-5 da stešem pa da ličim manje-više na čoveka.
Bravo, Lukšo, ja još ne stajem na vagu, kapiram biće bolje, mada, daleko bilo, verujem da bi me samo nuklearni napad(1) ili neka boleščina smršala :\
(1) Ali da u podrumu nema štek nutele sig