Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Meni ćerke rekle za Božić, citiram: "Tata, ove godine moraš baciti taj stomak u kontejner, tako se nećeš sviđati ženama." Jbg, sad ih moram poslušati, inače me neće paziti i obići kad star i oronuo padnem u star i oronuo krevet.
Celtic, opusti se. Imaš ćerke, dakle rođen si švaler brt pa sve da imaš grbu.
Đes Bohore? Ja švaler? Grba?
Nemam bijelu rukavicu da ti bacim u lice
EDIT: A i nemam snage za fajt, slabije jedem :-)
Nub alert.
Bio sam ozbiljan, takav glas bije vlasnike ćerki.
Bohore, samo jak protivnik bije vlasnika ćerki LOL
Brate ti se zakopčavaš na leđima, šta? :(
селтик јерси ожењен? мсм ако немаш жену онда је ок то што су ти рекле, али ако имаш онда је скандалозно њихово подривање традиционалних породичних вредности и безобзиран рат усмерен прама њиховој мајци!!1
Haha, kako reagujete.
Bohore, ne zakopčavam se na leđima.
Шоми, imam ženu, ne bih djeci podrivao autoritet majke, ovo je njihova autorska ideja, i nije prva....
Lepo si ih vaspitao onda. Jer su vam deca predložila svinger klub neki možda?
до јаја васпитана деца, желим им да и њихове ћерке предлажу њиховим татама да их варају поуу
Još bolje. U septembru su rekle da za godišnjicu braka žena i ja odemo i drogiramo se pet dana, a one i Zlo (pas) će čuvati kuću. Pitam ih odakle im to o drogama, one pokažu na ekran, a na tv-u ide Paranoja u Las Vegasu. Kad nisam umro.
Јептесе Бохор и Шомара. Оваку децу оћу. Да знам да ће таква бити, ома би правио... Капа доле Селтиче.
Vrhunac scena, došao po njih u vrtić, tete me zovu na razgovor. Kažu, prišao im dječak, inače alfa mužjak i glavni baja, rekao im: Ženiću vas obe, moje ste ili ničije. One se uhvatile za ruke i ljubazno rekle: Ti si nesposoban za dijalog, tata je rekao da se družimo samo sa džentlmenima. Napusti ovu planetu.
Haha, koliko godinica imaju?
U septembru će imati 6 i kreću u školu, to tek treba trpiti :-)
сачекаш да напуне 14 година па ће да ти набацују ортакиње, то је још 8 дина, прође очас
Šomi, kao otac, ali i kao čovjek koji radi s djecom, ne želim da čujem te pedofilske insinuacije. Za kaznu, napiši svojim karminom na plafonu 100 puta, "Šomi, ne gledaj djevojčice".
Сереш да су ово рекле? :)
Ne serem, majke mi. Veseli pakao, pa to ti je.
e bukvalno, koliko god da ne želim djecu, ne bi mi smetalo da imam ovakvu. preljepo, svaka ti čast na vaspitanju :)