Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
To sam upravo htio pitati: Kako izlaziš na kraj sa alama iz poreske? I da li to ide, ili si na pozitivnoj nuli?
Србософт бре! Колико царско име за агенцију, свака част Wладимир
Pa uzmu mi jedno 40 posto, od ostatka živim i ulažem u dalje, samo da mi žena još radi, ne bih se nikako zalio. Mislim bih, pička im materina lopovska, odraše me da plaćam retroaktivno cele prošle godine razliku poreza koji nisu utvrdili na vreme, pa su mi slali opomene pred plenidbu. Ali svaka čast Vučiću, za samo dve i po godine bol u njegovom organu za srpski jezik prešao je u pištanje.
-2 kg za 7 dana, jos malo pa ispis iz kluba 100.
reci ti meni, koliko si visok?
185. Jes da jebes čovjeka bez 100 kila, al' moram malo da se dovedem u red, baš sam se zakrmačio.
auuu, debeo si bogami
Eto na ovoj "rigoroznoj" hrono-ishrani sam 7 dana i daje fino rezultat. Da mi je da dodje i ovo ljepše vrijeme pa da krenem sa trčanjem i vožnjom bicikla, pa se nadam da mogu spustiti na starih 87.
joj, hrono ishrana rigorozna, haha :D
баш си дебео јбг, и да, тих 2 кг ти је вода не сало као што мислиш
поуу
MITKE
PROPO
Ima taj neki period od 4 sedmice kad ne smiješ ništa od šećera da unosiš, tako da nema čokoladica, sokova, voća, hljeb integralni samo ujutru i to veoma malo. Od svega mi je odricanje od hljeba najteže palo.
Jebi ga Lukse, 4 i po godine nezdravog studentskog života, dobro je da sam živ uopšte.
jedi tonus
nešto najbolje ikad :D
Tonus je govno.
Sta si ti ljetos praktikovala od dijeta, pa ti ovo moje smiješno dođe? Znam da onda kad sam te sreo u Bn da si se baš fino sredila.
ако је то ово, онда ми је инплондирао мозак
http://zena.blic.rs/Zdravlje/27022/SVE-jedete-a-mrsavite-U-cemu-je-tajna-HRONO-ishrane
- SVE-jedete-a-mrsavite --- угините
- Osnovno pravilo je da razmak između obroka bude minumum četiri, a maksimum šest sati, idealno pet. --- прелол
Čak i u restrikciji se ne treba opterećivati sa tim koliko ste pojeli za obrok, ali ne smete da grickate ništa između. Apsolutno ništa. --- о не, несмеш чипса и смокија да једеш, какава предијета
Pisao malopre na temi teretana, cepajte Atkinsa.
brate, ajd ne smarajte čovjeka, kad pojma nemate.
super je hrono, pročitaj knjigu a ne glupavi članak na blicu koji neću ni da otvaram, izbalansirana ishrana, za razliku od etkinsa gdje se prežderavaš proteinima. izdrži te 4 sedmice, neš umrijet :)
To je to u principu, Šomi, samo što ovdje u tekstu nisu opisani razlozi uvodjenja svih ovih pravila, a fora je zapravo ubrzavanje metabolizma, Imam baš skriptu od ove Ane Gifing u kojoj je objašnjeno šta se sve događa u organizmu i na osnovu toga napravljen koncept o ishrani.