Moram nekome da se pohvalim

1. pa zelene oči i imaju najčešće te žućkaste delove, kolko sam ja upućena :D

2. pa to i ja mislim!
    dionizio, skoro sam ušla u kuću :)

3. ccc. Bogme, ne znam dal tolerišu te žute krugove u amerike...

4. pa zelene oči i imaju najčešće te žućkaste delove, kolko sam ja upućena :D

Upravo tako:
    http://s24.postimg.org/4qwbc2p3p/Oko.jpg

5. ja kad sam mamuran oči su mi zelene sa žutim tačkama

6. proveri stitnu zlezdu pozz

7. proveri stitnu zlezdu pozz

Što? Stvarno pitam. JEr nisi prvi ko mi to kaže. Ako je zbog iskolačenosti (ispupčenosti očne jabučice) onda nije ništa, oduvek su mi takve.

8. Pa više ti deluje oko plavo, nego zeleno. Što je dobro, jerbo su plave oči najljepše.

9. ma to na filmovima tako kazu, nije ti nista opusteno, mada mozda ti je stresan posao advokat jbg PROVERI TI TO

10. GRIN KARD, HIR AJ KAM

11. E pa Vidro, ako dobiješ na plave oči, duguješ mi jednu odabranu defku.

12. evo, ako dobijem grin kard, zbog tvog muštuluka, imaš odabranu + gedžet po želji, naručim ti s ibeja :)

13. Mouže, prodato :)

14. mala vidrano more l' link tog sajta gdje si se prijavila za grin kard?
    Da im ja pošaljem moje crne oči, nek' misle da sam pripadnik ISISa

15. prijava ti je u oktobru, bolan.

16. Ja razmisljao da se prijavim, al me mrzelo jer ne verujem bas da je to nasumicno. Da sam znao ovo za oci, mozda bi se prijavio.

17. meni kad bi se život svodio na "ne vjerujem da ću baš ja imati te sreće", vjerovatno bih još uvijek u srednjoj bila
    probaj, jebote, niš te ne košta.

18. Ma ja sam jedno govno nepdlucno, a mozda i nisam :).
    Tako je bilo i za work & travel dok sam imao pravo da konkurisem, em sam lenj, em racunao da nisam dobar sa engleskim (ucio ruski u osnovnoj, srednjoj i na faxu), em kao bas ce meni odobriti od tolikih ljudi, mada mislim da jednostavno nisam imao muda za to (necu zavrsiti fax, sjebacu vezu itd, itd a sad niti sam u vezi a dva- tri ispita vucem skoro tri godine) a trazio opravdanje. Doduse meni je ovde fin zivot i nije mi zbog para, nego jednostavno imam ogromnu zelju da vidim tu ameriku i probam taj zivot bar na par meseci.
    Doduse, moram se pohvalim da sam doneo par bitnih odluka u zadnjih godinu dana i da idem ka cilju.
    A postoji li sansa da se ode turisticki i da se ostane (kapiram da je to jebeno ker ne mozes da dobijes socijalni broj)?

19. reći ću ti samo jednu stvar, BUDALA SI :) ako si već imao priliku studentski, što da ne, jebote. nekoliko mjeseci slabo čemu može da naškodi :)
    turistički možeš otići i ostati, ALI, ne možeš da radiš. eventualno da odeš u čikago ili neki grad gdje ima srba k'o blata, pa da ti plaćaju ispod stola. ima i toga, koliko hoćeš, odu ljudi, i onda traže nekog da se vjenčaju, sve vrijeme su legalno tu, zbog turističke i kad se ožene, hop, grin kard i ćao.
    moj problem je što ja ne želim da imam ikakve veze sa srbima, zato bih voljela da dobijem tu zelenu kartu, pa idem da radim gdje hoću. no, vidjećemo :)

20. Jbg, moj problem je sto previse razmisljam. I o bitnim i nebitnim stvarima. A imam druga u cikagu i plus znam jos par ljudi sto su po americi tako da kad zavrsim ovo govno, probacu da se zaposlim i ako ne uspem palim negde na stranu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.