Moram nekome da se pohvalim

1. Mogla si manju sliku...
    Ali koliko vidim svetle su, msm da i ja imam takve. Iskljuci blic kada slikas, blic nam kvari boju ociju.

2. hahahaha nemoj da se salis

3. mada nije ni zeleno lose, ali nije plavo jbg

4. Ovo je nesto razvodnjeno jbg...
    Podseti me na drugaricu koja je htela da joj kupimo sociva plava za rodjendan.

5. Ja bih pre rekao sivo, ali svetlo svakako.
    Čekaj, ovakve oči kao na slici menjaju boju zavisno od vremena, zar ne? Mislim, sive su kada je oblačno a plave kada je vedro?

6. ma zelene, bolan, al ovo je slika za vizu baš, pa reko' da se baš o toj raspitam.

7. zelene sa žutim krugovima.

8. znas li koliko vidljiva tetovaza smanjuje sansu da ces dobiti posao verujem da je isto za pirsing ? nadam se da skidas to kada apliciras... mada opet amerika je to tamo svaki treci ima tetovazu retardi jbg

9. Piši nam kad stigneš u Amerike, i da znaš, imaju opasne lekare za želudac.

10. Јесте сад љубичасте са зелним круговима и жутим тачкицама

11. Ne znam za njene ali ja imam svetlo plave oci. Nijansu menjaju zavisnoscu od svetla i kad neko sa tamnim ocima gleda moje oci vidi da su svetlo zelene. A kad gleda neko sa svetlim ocima kaze da imam plave. Na slici nikada ne ispadnu dva puta iste...

12. To je rezedo boja, znam ja

13. Iz vedra neba, ja ladno ne znam koje su mi boje oci. Lool Il su zelene ili braon, plave nisu.

Vidri, buduci da se to mahom kompjuterski izvlaci ne bi me cudilo da stv traze plave oci... :)

14. Vidra ce uzeti zelenu karu dabome

15. Advokado, ja sam bio ozbiljan, majke mi.

16. Ne znam za njene ali ja imam svetlo plave oci. Nijansu menjaju zavisnoscu od svetla i kad neko sa tamnim ocima gleda moje oci vidi da su svetlo zelene. A kad gleda neko sa svetlim ocima kaze da imam plave. Na slici nikada ne ispadnu dva puta iste...

Ja mislim na nešto drugo. Poznavao sam devojku sa očima koje su zaista različit utisak stvarale zavisno od vremena. Veoma lepo, onako poetski - kad je oblačno, budu sive a kada je vedro, svetlo plave.
    Ja imam plave oči sa žutozelenim unutrašnjim prstenom (neposredno oko zenice) i baš zbog tog tamnijeg prstena, ono plavo dolazi do izražaja na slikama i godinama se nakanjujem da konkurišem za zelenu kartu, samo da bih testirao sistem.

Edit:

Advokado, ja sam bio ozbiljan, majke mi.

I ja sam potpuno ozbiljan od početka diskusije na ovu temu. Sve što sam napisao (osim možda onoga o lekarima za želudac) je apsolutno ozbiljno.

17. http://i.imgur.com/1DVolPu.jpg
    eo slikala sam jebeno oko da ne bude da se tripujem
    ima žuti krug okolo!

18. Ono sto mene interesuje...utorak, pola dva, nasminkana? Leeepooo... :)

Sucmurasto stvarno, ima zuckasti kruzic. Samo nemoj vise blicati u oko da ne bi na sledecoj slici za vizu imala naocare...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.