Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa...8 i po.
ок вјесна, хвала ти... не не, пуно ти хвала :(
http://i.imgur.com/W9RFNyf.png
комерц, опраштам ти јер си млада али немој то више да радиш. улазиш на територију ајкула и провоцираш их. ја сам ајкула. ти као мала слатка шарена рибица стојиш испред прекаљене ајкуле и лажеш ме у њушку. зашто? ја нећу да те убијем, нећу чак ни да те уједем и онда пустим да искрвариш сакривена у неком коралу. то би многе ајкуле урадиле ако се безобразно понесеш према њима или ако јачаш па кренеш да их угрожаваш. али не и ја. нисам сујетна главица. ја сам изнад. знам да ходам преко лешева али нећу, то није мој стил. неко би те гурнуо у понор, ја ти пружам руку. то је разлика. мораш још да учиш. слушај мене, немој да си надмена. увек знај свој положај али никад не спуштај главу са врха и њему стреми. сви смо почели као рибице али су ретки постали ајкуле. неки немају капацитета, неки среће, жеље, часове рада, неке поједу друге ајкуле а неки само неће тим животом да живе, доста им је редовна плата, двоје деце и златни ретривер. немој својим слатким зубићима да кидишеш на моје, ожиљцима прекривено од силних борби, тело. не можеш да ме угризеш, мале су ти чељусти. чак ни да ме огребеш. а и огреботина толико имам да их више ни не бројим. у ту категорију почињу да спадају и ране. мораш још да растеш и вежбаш пливање. једи алге за почетак, не жури. доћи ће време за тебе, полако. не прескачи степенице, саплешћеш се ако несмотрено кидишеш. ја то не желим.
u jebote, izgleda sam se ja zajebala, izvini nije mi bila namera da lažem, nemam toliko dobro pamćenje
hvala na ovim divnim savetima šomi ☺☻☺
haha..somi dok je napisao ovaj post neki mali decak je mogao da stase od malog decaka do coveka koji brije mustace i bradu vec..
Šomi, kad mi se razgradi korporacija, ovaj post iznad ću uzeti kao tvoje motivaciono pismo i zaposliti te da primaš platu i ne pojavljuješ se na radnom mestu
ма ништа комерц, опраштам. зато мораш све лепо проверити пре него што се изланеш поготову за нешто што је тако лако проверљиво и захтева два скрола и пола минута
хвала рађ брате, то се цени иако видиш и сам да није дотерано и нашминкано већ склепано на брзину... фураћу 2 плате а радити само један посо, дрим џоб сваког човека
Lomio sam jadac i onda sam izdominirao i osvojio punjenu pljeskavicu. Vrlo sam zadovoljan plasmanom
Evo i tajne kako to ide: samo govoriš za sve "znam za jadac".
- Uključi TV.
- Znam za jadac.
- Granatirali Siriju.
- Znam za jadac.
- Oćeš kafu?
- Znam za jadac.
- Jebi se, bre.
- Znam za jadac.
- Ti si retardiran, jesi čuo?
- Znam za jadac.
- Kakav mentol. :((
- Evo ti daljinski.
- E, to, taman da vidi..!
- OPAAA!!!!
http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20150124173039/bigbangtheory/images/0/07/GIF-Dancing-celebrate-celebration-dance-Ecstatic-happy-happy-dance-joy-success-woo-hoo-GIF.gif
Dobar monolog, iako nist ne razumijem,...mozda kad porastem i ja cu bacati takve fore!
Grofe hvala ti. Zahvaljujući tebi ja sam pobedio ćerku. Lomili smo jadac još pre 10 dana i oboje zaboravili a ti me ovom pričom podsetio.
Уписао сам факс у Бечу.
Jebem ti tecu xd
*Bečeju
Ratni profiter.
ciganin
Nemojte se srditi na momka, svi smo mi isti ljudi :0(
Dodji ovde kad ga zavrsis i okaci obavezno diplomu, do tada jedi würstl
aj zajebi s tim forama luks više, budi normalan nekad
То вам је прича...
Multi kapiraš li da si ti uslovno rečeno crnjo na fakultetu? Kao što sporazumima crnje mogu da dođu u Bg da studiraju, tako i ti u Beč... :(
Црње имају велики курац, ја немам.