Moram nekome da se pohvalim

1. Kakav će to kerov kurac biti jebem ti nedelju

2. Boh mozda malo intimno pitanje ali koliko imas kila?

3. Danas sam se pristojno puta nasmejao na vukajlija.com vaša misija je uspela.

4. Odem zadnjih par dana po dete u školu, e sad kad zvoni za kraj nastave sa razglasa puste muziku u školi i dvorištu, obično su to bila neka pop sranja, neki Željko i slično, pa su poduzeti određeni koraci i sad slušam od prošle nedelje redom The Clash, Pink Floyd, Daft Punk, Depeche Mode... zadovoljan sam, pratiću situaciju.

5. clash, daft punk itd itd svakako nisu namenjena maloj deci, svakako nece shvatiti muziku, jedino sto ce da se dobije je neki balavac od 12 god koji ce da utripuje da je uzvisen jer slusa pank i razlikuje se od dzibera iz svoje generacije koji i dalje slusaju koloniju i riblju corbu i fristajla vatamata bon....oh on je tako ispred svoje generacije slusa pank, nema veze sto ne razume nijednu jebenu rec

6. Deca se ne vaspitavaju sa 15 godina.

7. Ides u skolu po dete od 15 godina? Brt.

8. Deca se ne vaspitavaju sa 15 godina.

Ides u skolu po dete od 15 godina? Brt

9. Pa dobro koliko ti dete ima godina?

10. Svakako manje od 15 i to dosta. Svejedno, poenta je da se od malih nogu ne uzgajaju Kristijani, Cece i zvezdaši.

11. Ceca kida šta pričaš to?

12. I Ace Lukasi, zaboravih.

13. Nismo se razumeli onda(tj ja tebe). Ali svakako mislim da je deci totalno nebitno sta im se pusta i da 99 posto ne obracaju paznju jer ono idu kuci puca im kurac taman da hamerfall pustaju.

14. Tvoje mišljenje, ja svakako ne mislim tako.

15. Meni u srednjoj Qvin na razglasu bio
    Plač

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.