Moram nekome da se pohvalim

1. Kanada je divna zemlja

2. Šta ostalo ok.

Pa to vreme tj nevreme što si napisao me nateralo da pomislim o samoubostvu sad dok mi sunce prži u prozor i pijem pivo.

Zajebi ti to.

3. svaka država koje je uz more a to more nije neko more blizu ekvatora je goli kurac od države.
    novi zeland je irska južne hemisfere recimo.

4. ja sam odlično, prvih nedelju dana sam imao samo glavobolju i iskreno nisam ni znao da je korona, ali srećom samo sam curu stigao da zarazim. sad imam neku bol u plućima i nemam čulo mirisa, ali sem toga sve ok, a i to prestaje polako.

Мене ту и тамо пресева од скора нешто у плућима, чуло мириса немам (или је добрано ослабљено) већ дуже време ал то је због других ствари. А ево глава ме боли сад, мада мислим да је од ветра.

к0роНасХ

Јел ти дали неке лекове да пијеш?

5. Neko mi je skoro kroz priču pljuvao Zeland da je bilo ili da se vrati ili da se ubije

6. nisam nikad bio na nz, ali iz price ne moze da se poredi klima sa irskom. cak i london, istok britanije bolji primetno.

tilmo, znam da napinjes uvek sa tom pricom "tamo standard, al ladno i bez duse pogledaj mene kako imam dusu i nije mi ladno", al srbija ima daleko od lepe klime.
    mislim, jeste fina, ali nije za gradove. leta su previse vruca/vlazna, zime su previse promenljive u poslednje vreme. recimo trenutno mi dosta vise prija svajcarska klima ovde, jer je leti malo blaze preko noci/ujutru posto planine blizu, a zimi isto konstatnije. nikad nije bas toliko hladno kao sto je u srbiji, i nikad se ne padne tipa 15C u januaru sto se desi ponekad tamo. ovde je u gradovima kao sto je u srbiji kad odes negde u prirodu, tipa divcibare i tako to.
    jedino mi smeta suv vazduh, pogotovo zimi. specificno je ovde to, nemam pojma zasto. mada bolje od irskih konstantnih 90% vlaznosti

7. ustvari sveukupno svajcarska ima vrlo slicnu klimu ko srbija, samo malko blaze posred leta i zime

8. srpska klima je kurčina, jedna od najgorih

9. Kod svajcarske jedino sto sam nasao da ne valja je tona siptara i 10e krigla piva u pabu, sto je mnogo mnogo je

10. nije, u gradovima/na ravnom je sranje. cim malo se maknes negde gde ima sume i malo planine super je klima u srbiji.

11. jeste gambi, toeto

12. malo kad se maknes iz ciriha, padne cena na oko 8fr. al to je to.
    kad zivis ovde prihvatis to ko normalno, jebiga.

13. a šta me boli kurac za klimu kad iz sobe ne izlazim (i bez korone). jedino uveče izlazim

Мене ту и тамо пресева од скора нешто у плућима, чуло мириса немам (или је добрано ослабљено) већ дуже време ал то је због других ствари. А ево глава ме боли сад, мада мислим да је од ветра.

к0роНасХ

Јел ти дали неке лекове да пијеш?

dali mi hemomicin, to je antibiotik bez penicilina za nas astmatičare, izgleda da mi je pomogao jer sam danas puno bolje ali umoran kao pas. pijem i probiotik za govno i vitamin C neki slovački. nešto su mi sumnjivi tvoji simptomi :D

14. ja imam tacno 100kg.voleo bi da izguram do 110.preko toga vec ne bi.imam prostora u nogama.malo u podlaktice,tu bi mi valjalo po pola kila u obe.imam dugacke ruke.ej kupio sam bokserski dzak. sto to moze da umori coveka..mnogo dobra stvar.ja nesebicno delim sa vama svoja otkrica, mada sam mogao ljubomorno da cuvam za sebe ali ipak recicu vam sta je najbolje za telo, gradju, kondiciju.to su dzak, vijaca i tegovi.sklekovi, zgibovi ii propadanja.sta cu takav sam volim da pomognem drugima cak i ako nisu zasluzili kao kad sam jednoj ribi koja me nervira ukrupnio pare kad joj je aparat za kafu izbacio situ sve po pet,.ja sam bio tu pored i reko aj da joj ukrupnim ionako cu te pare da ubacim u aparat a mogao sam da cutim i da se radujem toj situaciji, neko bi se cak i nadao da ce da joj se pocepaju dzepovi od tolike site.a pre toga su joj se zaglavili slatkisi na drugom aparatu zamalo da pridjem da prodrmam aparat ali sam uspeo da savladam svoiju dobrotu i odlucio da necu da pomazem tom djubretu ali kasnije sam ipak pomogao...za situ u metalu

15. Hezno - boli je glava, a? Od korone, a? ;)
    Ja sam čuo da je Srbija baš gola kurčina od zemlje, da ljudi masovno misle da li da odu odatle ili da se ubiju i da je hrana tiha jeza, pogotovo janjetina je očajna.
    A što se klime tiče - tu tek možete da nam se ponapasate muda.
    Haha, Srbija, važi. Blato je do kolena, zaudaraju svinjci i seljaci se bodu noževima.

16. Polako Če nemoj se srditi druže XD

17. Trigerujem se brt, kad mi neko kleveta domovinu moju milu ;)

18. jbt, kazem kako mi u nisu vruce leti, a ovde mi odgovara i odma se pretvori tema u politiku.

19. Kod svajcarske jedino sto sam nasao da ne valja je tona siptara i 10e krigla piva u pabu, sto je mnogo mnogo je

Ovo.
    Pre desetak godina sam dve godine za redom bio u Evropi, Portugal, Španija, Velika Britanija, Nemačka, Švajcarska, Austrija, Madjarska, Beneluks, izvinjavam se ako sam nekog zaboravio. Svuda sam se osećao kao buržuj kad se radilo o pivu, cigarama, hrani i taksiju, jedino u Švajcarskoj sam se osećao ako ne kao sirotnja, onda kao da sam na NZ :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.