Moram nekome da se pohvalim

1. A to za klimu - navikneš se uvek tamo gde živiš na klimu i onda ti to odgovara. Meni je ovde recimo dugo trebalo da se naviknem na vlažnost vazduha, leti nikad ne idpreko 27-28 stepeni, ali sve preko 25 je kao 35+ u Srbiji. A onda odem negde je baš 35 leti i suvo i ne mogu da dišem fazon.

2. naviknes se kad je lepo. naviknes se i kad nije lepo, al i dalje ti ladno, jebi ga.

3. Pa u Oklandu su zime ono tipa kad je najhladnije noću je 2-5 stepeni i to je možda mesec dana tako. Jebote kad sam prvi put otišao u Kvinstaun u sred zime, tamo bilo -10, ja zaboravio sve o zimskom oblačenju, otišao u nekom kožnom mantilu i tankom džemperu i majci ispod, smrzo se za sve pare :)

4. Kožni mantil nije dobar pogotovo je hladan kad ga obučeš na golo telo

5. I kožna sedišta u autu i kožni nameštaj uopšte. Ne prija goloj gujsci kad je hladan, a ni kad je vruć. Mora da bude taman.

6. Kožna sedišta u kolima imaju smisla ako imaš klima na daljinski da je upališ iz kuće

7. Sad se baš nešto mislim, imao sam možda 20-ak automobila u životu i samo jedan je imao kožna sedišta - Mercedes 280 iz 1973. kojeg sam kupio iz čistog hipsteraja negde '99. Osim potrošnje- neverovatan auto.

8. Kad procitam reci tipa Okland, Kvinstaun, ne osecam e prijatno, neka jeza po meni

9. Al zato kad pročitaš Mingacevir, Sumqayit i ostale azerbejdžanske Šapcove, sama suza krene

10. jeste vala, docekao me.

11. Če najbolja kombinacije je koža sa strane prevrnuta ili brušena u sredini gde se sedi
    Da ne bude crna ako je moguće

12. I sad pazi priču - kupio sam ga za soma dolara i dve kesice vutre od nekog redneka, nije mu radio jedan cilindar. Odvedem auto kod ortaka mehaničara, on stane na gas i proradi šesti cilandar! Još mi u Mercedesu daju nove AMG kablove za svećice. Auto inače u sjajnom stanju, osim što nije mogao gepek da se otvori i imao je rupu na podu ispred zadnjeg sica. I kadnije čitam nešto o Pol Potu i znači lik he imao isti model, ista boja, znači velika je verovatnoća da sam imao Pol Potovu mečku lol.
    Evo sad baš čitam, u Kambodži se sada vozi desnom, ali pre se vozilo levom, tako da im četvrtina vozila i dalje ima volan sa pogrešne strane.

13. I kadnije čitam nešto o Pol Potu i znači lik he imao isti model, ista boja, znači velika je verovatnoća da sam imao Pol Potovu mečku lol

Tako je Bohor jednom jebao ciganku u cmar, ima ciganka i picku i sise i glavu, velika je verovatnoca da je jebao Tejlor Svift.

14. Pre je Ceca ako je cignka i jebe se u čmar po Balkanu :-D

15. Hezno - boli je glava, a? Od korone, a? ;)

hehe pa nećemo sad o tome

16. Hehe šala komika razonoda

17. Navatala me murija sa 0,37promila, 5k kazna u roku od 8 dana

18. Zar za to prihvataju umanjenje?

Trebalo bi 3 meseca zabane i nema smanjenja kazne.

19. Ne seri nismo svi iz nisa pa da mozemo peske sa kraja na kraj grada. Nije naduvao 2 promila, nmg da verujem da neko zaista misli da je problem voziti sa 0.37 alkohola u krvi

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.