Moram nekome da se pohvalim

1. Ma...dok sam vozila bajs (svakodnevno 20km) i pešačila lagano sam nabacivala kilažu jer sam se odala slatkišima. Turbo zamah su dodali policijski vikendi i sva ta sranja.
    Želela sam da skinem 5-6kg i bila kod nutricioniste u domu zdravlja.
    Udri po novom režimu (3 obroka i 2 užine) sa sve čajevima za ubrzavanje metabolizma i izbacivanje viška tečnosti iz organizma...u međuvremenu zbog povrede svedem fizičku aktivnost na minimum.
    Efekti su iznad očekivanih uprkos nenadanom mirovanju.
    To jeste za pohvalu: svaka čast nutricionistkinji.

2. Meni je lično pomogla kombinacija - fizička aktivnost barem 45 min dnevno od kojeg je batem pola kardio, znači sa tuširanjem to je sat vremena dnevno, ako toliko ne možeš da odvojiš za sebe onda jebi ga i treba da budeš mrcina, onda zdravlje stomaka - pravimo kući kefir i svaki drugi dan šolja toga, izbacio hleb, brzu hranu sveo na minimum, recimo jednom mesečno, ako i toliko, ali smanjiti obroke, ne jesti iza večere i smanjiti slatko, sad još da ne pijem bocu i po do dve vina na dan gde bi mi bio kraj, ali jebeš život bez vina i pesme.
    I naravno dobre fore.

A i ja sam se zbog povrede bio ubucio, primetio sam da se mnogi plivači udebljaju naglo kada prestanu da treniraju i da im je uglanom strašno teško da posle skinu te kile.

3. kad sam prestao da treniram, za god dana sam sa tadasnjih 75 kila (19-20god) se popeo na 100.
    ozbiljan plivacki trening trosi tonu energije, verovatno vise od bilo kog sporta.
    posle toga nikad nisam vise ni smrsao. mozda dok sam bio u irskoj, imao sam tako ~85 i to mi bilo ok, nema trbusnjaka ali to mi dodje kao idealna tezina. sad bi voleo tako.

4. Koliko si visok, celte?

5. Svi zele da mrsaju, a ja da se gojim
    A nikakoo da krene u + :(

6. Baksuz su Pice oni se teško goje XD

7. Au brt 95 je previše za 185, lako se to otme kontroli, happens to the best of us ;)
    A ja kada sam imao 18-20 godina sam bio Isus, 67 kila, sad mi neverovatno izgleda, bio bih kostur bukvalno da skinem još 18, a bio sam realno štanglica. Sa Isusa prešao na Budu, sada ciljam na Tora :DDD

8. Рус
    Svi zele da mrsaju, a ja da se gojim
    A nikakoo da krene u + :(

Jedi 2 puta više, hleb pogotovo, sve jedi s hlebom, hleb uz špagete i picu, onda kreni da piješ oko 8 uveče, onda namaži veknu hleba nutelom i puterom od kikirikija oko ponoći i pravo u krevet, jedi sir preko dana, tvrdi žuti, jedi kajmak dosta, ako imaš decu sve što ostane što ne pojedu nikako u kantu nego rkaj u sebe, TI SI SADA KANTA ZA DJUBAR, BUDI TA KANTA, PYCE!
    Radi, provereno.

9. celte bio si u irskoj? au pa meni je to omiljena destinacija i za život i turistički, kako ti je bilo tamo? ja evo trenutno ležim koronu i smršao sam baš masu, ne znam koliko jer nemam vagu ali gledam u ogledalu stomak nestao, iscrpljuje ovo jbg

10. u jbt, kako si? kakvi simptomi kod tebe?

bio sam 4 god, otiso sam na postdiplomske tamo.

11. au brt vrhunski, jesi imao stipendiju ili nešto?

ja sam odlično, prvih nedelju dana sam imao samo glavobolju i iskreno nisam ni znao da je korona, ali srećom samo sam curu stigao da zarazim. sad imam neku bol u plućima i nemam čulo mirisa, ali sem toga sve ok, a i to prestaje polako.

12. cuo sam da je tako malo pre nego sto umres :)
    kako je devojka?

jeste, imao sam irsku stipendiju za doktorat. diplomirao sam nesto na pola godine septembar, gledao sam dobar amercki univerzitet, i kao ne mozes odmah, ima procedura za upis, trazis stipendiju, mozes od naredne godine, do tad kao mozes da pocnes tu u nisu sa profesorom blabla, cimnem irce, oni kao - jel moze od narednog meseca, evo stipendija :)
    reko aj, bolje tu da budem god dana, pa sam na kraju ostao skroz, posto sam odustao od ideje da sedim na faksu a u irskoj sve to traje 3 god a ne 5-6 ko u americi ili 15 ko u srbiji sto bilo.

13. to je odlično, bolje ti je i bilo u irskoj jebeš ameriku, tako ću i ja inshallah mashallah

haha jes tako je i moju babu pred smrt :D
    cura odlično, nema bukvalno nikakve simptome sem povremenu glavobolju, kaže da ja nemam simptome mislila bi da je skroz zdrava. mislim se verovatno je tako neko i meni prenio...

14. irska goli kurac, usrano vrijeme.

15. zmaje pričaš sa čovekom koji studira u podgorici.

16. bar ima dobrih pički za razliku od irske.

17. irska klima je najgora u evropi, i u to mozemo da uracunamo i skandinaviju.
    kisa je najmanji problem u svemu tome, pada pa pada. muka je sto se navuku oblaci negde oko avgusta i tu su negde do juna, ne vidis sunce. onda posle kao malo izadje sunce al leti ladno, konkretno ladno. 15-20C prosek.
    reko kisa bi bila ok, al ona ne pada vertikalno tamo nego horizontalno zato sto kad naidje kisa naidje i neki jebeni vetar gde ne pomaze nista, prvo kupis kisobran smeju ti se, a ti kao "haha ja cu bar budem suv" skrsi ga vetar za 5min, onda kupis neku kabanicu koja kao stiti, izadjes sa kise, gace ti mokre nemas pojma kako, i na kraju pocne da te boli kurac ko i sve ostale, pomiris se da ce jedno 50% vremena da ti budu mokre cele pantalone i noge.

zajebi to, sami irci pricaju da kad idu iz irske idu zato sto videli kako moze to da izgleda i onda nece vise tamo.

ostalo ok.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.