U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zakon npr
MAJMUNE GLUPAVI
Bila dva alkohola u krvi, jedan kenja drugi povraca
Znam da je zakon takav, znam da ce ga drotovi drkati ali da obican covek kaze e ako su te kaznili, trebalo je vise da se ja pitam - to moze da kaze samo neko ko je gnjida koja voli da je potlacena. Reci mi tilmo jesi ga drkao ljuto kad je bio policijski cas?
Slažem se sa bratom Gambijem. Ali postoji druga fora - kad imaš 0.40 u krvi, ili si išao 80 na sat umesto 70, i napraviš neko nepopravljivo sranje...Što se dogodilo jednom liku pre dve godine, lupio babu a išao tipa 15 više nego što je dozvoljeno. Stoji da je baba prelazila put gde nije trebalo (po čemu je uostalom bila čuvena), i to još po mrklom mraku. Ništa momak nije skrivio jbg, niko tu i ne poštuje ograničenje. Al opet ubio si čoveka, i ostane ti onaj crv sumnje - da sam išao sporije, možda bih bolje odreagovao...Nemoj bro da piješ i voziš, naleteće na tebe iz suprotnog smera Gambi koji piše po forumu dok sedi za volanom, spucaćeš ga i preživeti, on neće, naći će ti to malo alkohola u krvi, i moraćeš na robiju zbog...Zbog...Zbog Gambija.
Ko se raduje mejmune. Napatio sam se ja od tih kazni, tako da je to poslednje sto bih uradio.
Samo sam mu rekao da proveri. Jer znaju panduri da te otkace, kazu ma nije to nista, nema zabrane, a onda te odvali sudija za prekrsaje.
Ok izvini tilmo, nisam onda lepo razumeo ovo
Trebalo bi 3 meseca zabane i nema smanjenja kazne
Nadrkan sam opasno danas jbg
nikad me nisu zaustavili panduri a vozim uglavnom pijan
jedino cudno je sto nisam dobio zapisnik niti potpisao bilo sta. je l su se to murjaci zajebali ili svejedno sam najebo i moram da platim? ne bi bilo lepo da prodje sve ovo i posle nekog vremena sudija za prekrsaje da me odvali
Čekaj, rekli ti 5000din u roku od 7 dana. A nisu ti dali zapisnik?
Pa kako da platiš onda?
nije u pitanju da li mozes da vozis ili ne nego koliko su blagovremene tvoje reakcije na desavanja oko tebe, zakon je jasan, za volan se seda u najboljem mogucem stanju za voznju, bilo sta cime sebi otezavas reakciju je nedozvoljeno, bio to alkohol droga ili voznja u japankama
sto se mene tice stavio bih na 0 promila granicu
Pa moja keva ne pije alkohol, ponekad uzme čašu piva. Ona jw posle te čaše kao da je popila dva piva. A to nije više od 0.2 primila tipa.
Imaš i ove što piju antidepresive, jedna čašica rakije ili jedno pivo prave haos u glavi.
Dao mi uplatnicu, a smrdeo sam na alkohol ko stoka i pijanije sam izgledao od 0,37, u fazonu sta smo pili nista, opa pokazuje prisustvo, jedno pivo samo, ok ajmo da duvamo zapravo, bukvalno lik nije bio za dogovor nikakav, nema komunikacije, formalan je bio i nije me drkao, kaze ae pravac kuci da te ne uvati druga patrola haha. kontam da je mogao da kaze aj ladjenje iz saobracaja, pesice gajbi, kolko bi me usro jer sam bio prilicno daleko od kuce.
Imam istoriju sa murijom, za alkohol sam se brda puta izvukao i naduvavao ispod 0,3 dok je bila ta granica i vise puta davao neki kes za prekoracenje brzine, sto u srbiji, sto u cg.
A za japanke, je l ozbiljno ne sme? Ne znam da su ikog uvatili zbog toga. Jer vozim stalno u japankama, a ne bih da najebem opet sa kaznama
Videh na netu da ne podleze kaznjavanju ali ako napravis sudar, krivicno delo ugrozavanje saobracaja automatski jer si u japankama.
Nikad labava obuća. Ja leti vozim bos, čak i da samo treba da preparkiram auto.
E sad, ne znam da li ima zakon u vezi toga, više je zdrav razum u pitanju.
jao ovaj če vu lažov više kako ga nije sramota od 2008 ovde se izdrkava
Jel si izbrojao koliko puta sam se izdrkao? ;-D
ja sam mogao da se zakunem da sam video negde da je za neprikladnu obucu 4000 kazna ali sad guglam vidim da nema regulacije ako ne izazoves nezgodu