apropo ove priče
prilikom preticanja sam išao 17 kmh više od propisane brzine u naselju, uhvatio me radar i zaustavili. Naduvao sam pritom i 1.12 promila, pisali mi kaznu za alkohol i prekoračenje.
Posle razgovora za moguće umanjenje, dobio sam minimalnih 8k+8k+1k ( za alkohol, prekoračenje i paušalni troškovi). To je bila dobra strana ove priče jer sam prošao ispod 20k, dok sam očekivao minimum 50k (jer google), iako mi je ovo bio prvi zvanični saobraćajni prekršaj.
Loša strana je to što sam banovan 3+1 mesec, to nije moglo nikako da se smanji.
Za prekoračenje brzine te pita sudija na početku gde radiš, šta radiš i kolika ti je plata i onda po tome te rebnu.
Za piće i vožnnju neću da komentarišem, koliko god da su te banovali, malo je.
bio sam između poslova tad, da ne kaem posla bez :)
a to 1,12 promila, to ti je oko 5 zaječarca za 2 sata, ništa ozbiljno. Više ne pijem uopšte kad vozim, tako da sam uglavnom samo navaren kad sam za volanom i sve kul.
Ulogovao sam se samo da ti kažem da si pičketina najobičnija i da bih ti otkinuo tu stondiranu glavicu, sve ti po spisku jebem. Tebi, Stokere, klošarčino jedna, pitaj ortaka jel mu treba kurton da otrčiš do trafike da mu kupiš, pička ti materina
da imam baš ono pare za bacanje, platio bih par likova da te kidnapuju, odvedu kod plastičnog hirurga da napravi od tebe prepičku neku tipa mešavina jelene rozge i marion kotiljar i jebao bih te u sve 3 rupe na 3 vijagre
Tri puta Stratimir pomaže, i ovo ti je od mene- treći put. Zaključak izvedi sam, pičko jedna. Onog dana kad si počeo da im povlađuješ, izgubio si kontrolu nad sopstvenim životom i moćima, pizdune. Zbogom
apropo ove priče
prilikom preticanja sam išao 17 kmh više od propisane brzine u naselju, uhvatio me radar i zaustavili. Naduvao sam pritom i 1.12 promila, pisali mi kaznu za alkohol i prekoračenje.
Posle razgovora za moguće umanjenje, dobio sam minimalnih 8k+8k+1k ( za alkohol, prekoračenje i paušalni troškovi). To je bila dobra strana ove priče jer sam prošao ispod 20k, dok sam očekivao minimum 50k (jer google), iako mi je ovo bio prvi zvanični saobraćajni prekršaj.
Loša strana je to što sam banovan 3+1 mesec, to nije moglo nikako da se smanji.
Ako imaš vezu, kintu za kaznu možeš da smanjiš baš mnogo. I ispod onog što zakon propisuje.
Al oduzimanje dozvole kod težih prekršaja je skoro nemoguće da se izbegne.
Oduzmu na 24h ako pivo popijes, govna
Za prekoračenje brzine te pita sudija na početku gde radiš, šta radiš i kolika ti je plata i onda po tome te rebnu.
Za piće i vožnnju neću da komentarišem, koliko god da su te banovali, malo je.
Zdravo Mortiša XD
zdravo :)
bio sam između poslova tad, da ne kaem posla bez :)
a to 1,12 promila, to ti je oko 5 zaječarca za 2 sata, ništa ozbiljno. Više ne pijem uopšte kad vozim, tako da sam uglavnom samo navaren kad sam za volanom i sve kul.
Ulogovao sam se samo da ti kažem da si pičketina najobičnija i da bih ti otkinuo tu stondiranu glavicu, sve ti po spisku jebem. Tebi, Stokere, klošarčino jedna, pitaj ortaka jel mu treba kurton da otrčiš do trafike da mu kupiš, pička ti materina
Oćeš da mi izdupetaš patku ili ćeš da ti izpatkam dupe?
ulogovao sam se samo to da te pitam
Ne, nego ću da te išutiram u bulju, zgužvam tu buksnu k'o zadnje govno i bacim ti kvoter spida, majmune
da imam baš ono pare za bacanje, platio bih par likova da te kidnapuju, odvedu kod plastičnog hirurga da napravi od tebe prepičku neku tipa mešavina jelene rozge i marion kotiljar i jebao bih te u sve 3 rupe na 3 vijagre
jer jbg nisam peder
https://scontent.fbeg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/94725553_10219942000814392_1943978949235179520_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=qN0mf6TRbEIAX9C9Wle&_nc_ht=scontent.fbeg3-1.fna&oh=bff71c427e5c05b0079e3de10b7c7ede&oe=5F6B1841
https://scontent.fbeg3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/94432439_10219942004174476_6643867356651061248_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Gg2VuPkpI6MAX8NXTmw&_nc_ht=scontent.fbeg3-1.fna&oh=e20224c454fc41ca9d7b209c743b65a9&oe=5F6A8920
Kamera mi je preočajna.
melki, ti slikao? svidja mi se baš :)
Tri puta Stratimir pomaže, i ovo ti je od mene- treći put. Zaključak izvedi sam, pičko jedna. Onog dana kad si počeo da im povlađuješ, izgubio si kontrolu nad sopstvenim životom i moćima, pizdune. Zbogom
Aha, hvala.
Ja bolje vozim naduvan nego strejt.
Isto, mnogo sam fokusiraniji jer mi je zanimljivije