Moram nekome da se pohvalim

1. Intrigantno, kao da čitam roman Param Parchada

2. Nemam prepiske sa tiborom a bili na prst u dupe jbt sad ispregledo i naleteo na neki konv sa celtom oko banovanja

3. Kamenofil pregotivna glava, ne mogu da ne primjetim haha

4. Pa kad ne poznajete tibora majmuni

5. Tibar legenda bas sam ga gotivio... Kako nemas pa on ti radio profilnu, znam da je radio te pixelizovane avatare, i ja sam video od vas pa sam stavio ovaj vidis da je pixelizovan lol

6. Ahahah jeste. Vidi se da je pixelizivan.
    Ali ima blura i 2bitni je pa zato ne izaziva intrigu.

Nasi su 8bit

7. Pa vi ste Vojvodjani, kod vas je sve uvek bilo modernije :)

8. loooooooooooooooooooooool

9. Jbt kako te ne mrzi samo to se pitam i zasto ahahaha

10. Ali celt bugarin loooooooool

11. Al onaj prirodni a ne od vakcine smo

Jer kad je od vakcine drka se kurcic

12. Eo javio se majstor, očla u kurac makina mora nova

probio grejac struju bacio na maticnu plocu ne vredi servisirati kosta ko pola nove

dao hint: kupuj sto jeftiniju sa sto duzom garancijom. konzumentisticko pravilo da sto bolje pordjes

Unione, dolazim po tebe

13. Što ne brt nemam ja problem s tim, volim da vidim gipko i sposobno muško tijelo kako doseže svoje fizičke maksimume. A odrao bih vas u basket i ovakav kakav sam, meni je to dovoljno.

14. Dobio bih te Šmo na šut i na snagu s pola gasa, mada sam generalno drvo za basket uvek bio.

15. Musaši bi nas dobio 1 na 3 generalno, u svakoj kombinaciji, tako da bolje da se tom temom ne kurčimo ovde puno.

16. Ја сам тренирао баскет

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.