U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Intrigantno, kao da čitam roman Param Parchada
Nemam prepiske sa tiborom a bili na prst u dupe jbt sad ispregledo i naleteo na neki konv sa celtom oko banovanja
Kamenofil pregotivna glava, ne mogu da ne primjetim haha
Pa kad ne poznajete tibora majmuni
Tibar legenda bas sam ga gotivio... Kako nemas pa on ti radio profilnu, znam da je radio te pixelizovane avatare, i ja sam video od vas pa sam stavio ovaj vidis da je pixelizovan lol
Ahahah jeste. Vidi se da je pixelizivan.
Ali ima blura i 2bitni je pa zato ne izaziva intrigu.
Nasi su 8bit
Pa vi ste Vojvodjani, kod vas je sve uvek bilo modernije :)
loooooooooooooooooooooool
Jbt kako te ne mrzi samo to se pitam i zasto ahahaha
Ali celt bugarin loooooooool
autizam preljeva
Al onaj prirodni a ne od vakcine smo
Jer kad je od vakcine drka se kurcic
Eo javio se majstor, očla u kurac makina mora nova
probio grejac struju bacio na maticnu plocu ne vredi servisirati kosta ko pola nove
dao hint: kupuj sto jeftiniju sa sto duzom garancijom. konzumentisticko pravilo da sto bolje pordjes
Unione, dolazim po tebe
18
nemoj pred šmokljom
Što ne brt nemam ja problem s tim, volim da vidim gipko i sposobno muško tijelo kako doseže svoje fizičke maksimume. A odrao bih vas u basket i ovakav kakav sam, meni je to dovoljno.
11цм
Dobio bih te Šmo na šut i na snagu s pola gasa, mada sam generalno drvo za basket uvek bio.
Musaši bi nas dobio 1 na 3 generalno, u svakoj kombinaciji, tako da bolje da se tom temom ne kurčimo ovde puno.
Ја сам тренирао баскет