Moram nekome da se pohvalim

1. Neću uspeti 30 da naguram do prvog aprila, šanse nema. I 25 će biti teško, malo sam nerealna očekivanja postavio. Mada imam sad i više kila nego pre 5-6 meseci.

2. Dobio bih te Šmo na šut i na snagu s pola gasa, mada sam generalno drvo za basket uvek bio.

Na šut nikako batke, ove ruke su mi mekše od kurca. A kako misliš na snagu kad sam maltene duplo teži od tebe, svaki napad bih te uzidao u reket i naša znojava tjelesa bi se trljala jedno o drugo. Big homo

3. Ја сам тренирао баскет

I ja sam, ništa ne menja :D Ovaj išao u Panatinaikos ko klinac i neka je vrsta Pokuševski - Jan Veseli kombinacije. Dva metra, 75 kila a ne možeš ga pomeriti bukvalno ma kako da ga biješ i guraš. Trojke ne maši, skače ko kengur pošto je lagan ko leptir, mani ga u kurac. Sećam se kad sam ga upoznao davno, smarao me kako je bio u Pao, Zvezdi...Reko da važi, strava; kaže - hoćeš da vidiš kucanje sa treninga? Reko - ajde što da ne, kontam neko kucanje će jednostavno da izvede. Čovek u tri laka koraka zakucao u okretu od 360 stepeni; posle toga sam mu sve verovao.

4. svaki napad bih te uzidao u reket

Reket bi srećo video eventualno ako bih te ispenkovao jednim teniskim posle 11:2.

5. klošarka je tu samo da se kladi.

6. Kačim prevashodno zbog kompleksa, a i zbog one priče o muscle memory i kako se telo brzo vrati u formu samo ako je jednom bilo u njoj. Tri nedelje najosnovnijeg mogućeg treninga (tri treninga zgibova svega, ladno napolju). https://scontent.fbeg9-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/275173089_7124076277634534_386976318902847613_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=C42dTXWDNXQAX8MEKqK&_nc_ht=scontent.fbeg9-1.fna&oh=03_AVLPL7csY5m78KpXIxQNEbet8XR5xWmBYxBZmtqgJdRDuA&oe=624C702F

7. instaliraj instagram prijatelju, pa deli zenama slike, sta kacis po vukajliji polugole slike jbt.

ok, svaka cast, vezbas.

8. tinder bolje ustvari jbt, i ja sam izaso van tokova kako se jebe danas

9. i ja sam izaso van tokova kako se jebe danas

Ti bio u tokovima nekada LOL

10. Šalim se, na tinder nisam banuo u lajfu, ne mogu ja to. Okačio sad na fb, i to je fejspalm samo posebi, al realno, boli me tuki.

11. Brt nemoj na fb, manji je krindz ovde, mi te ne znamo.

12. Opušteno brt, navikli su ljudi od mene na daleko veće ispade.

13. ja pojacao trening, krenuo da trcim uz brdo i posle prvog dana dobijem koronu.onda lezao kuci pusio, bilo dosadno.sad sam propao

14. Volim te edži i soc. eksperimente, jer ovo su uvek neprijatne situacije pokazivati se na ovakav način - mislim na plaži je to skroz ok, ali na fb je kompleksašenje i nepotrebno kurčenje lol. Da sam okačio Mikelandjelovog Davida niko ne bi ni obratio pažnju na golotinju. Ovako malo je nezgodno lupiti lajk na ovakve stvari jer ispadaš homo, ili imaš muža, ili ako ga nemaš mogu se pojaviti pogrešni zaključci itd.

15. Brt nisi ti to izbacio kao sociološki eksperiment, nego jer si nesiguran u sebe i treba ti bilo kakva potvrda.

16. Melk, moram ti reci - smesno ti je ovo, moraces da dodas tegove u svoj program, vidim da ti je zadnja loza jako slaba, moraces da radis mrtvo dizanje - dok ti pojas oko bubrega ne bude kao kamen. Cepaj ramena dok ne budu kao topovska djulad da popunis figuru i naglasis konus - takodje ne zanemaruj i kondiciju, s' toga cim se malo prolepsa - kupuj patike za trcanje i na shtadijun, napuhana mjesino

17. Doduse, ja nisam nesto radio mrtva dizanja, zadnju lozu sam napravio vise kroz izbacaj dzakova i balvana

18. Ne, ali mrzi me da ti objašnjavam, smorio sam odavno sa kilometarskim postovima.

19. Kako sam lomio ruke dok nisam naucio da dizem na ledja. Ajme

20. Jedino ako si sebe smorio, brt, mene razgovor ne zamara. Pa ne kopamo kanal jbt nego kuckamo

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.