Moram nekome da se pohvalim

1. Sta ste se poceli skidati, stra' me vise i da otvaram ove linkove, samo gledam kad ce negde da me doceka dugousko dusko

2. Pa jeste kukali da se vrate žene na sajt, šta sad oćete. Realno, trebalo bi ove slike da stoje istaknute odmah negde na početku, i Lakija bi trebalo pitati za njegov doprinos. Treba sa Kajzenom videti za to.

3. Dok ne dođe neki rasni i okači sliku govneta

4. Inače išacovao me gej jedan večeras u kafani pošteno, mada na to sam se navikao. Privlačan sam muškom polu iz nekog razloga, svakakvih je tu bilo nezgoda, a vala i zgoda. E da i Japanka jedna mi je danas izjavlivala ljubav, kaže da sam džentlmen i hoće da mi ukrade srce, mislila ceo vikend na mene. Jbt u tom Japanu bi nas realno silovalo i muško i žensko.

5. CITAT Dok ne dođe neki rasni i okači sliku govneta TACIT Realno lože se ljudi i na te stvari.

6. E da generalno, imamo materijala za nekakvu hub vukajliju - imamo to rasnijevo govno, onaj čudni kurac što je neko slikao, ovu kamiondžijsku i moju vintidž gej vonabi golotinju, i Šmoklja bi mogao da doprinese. Realno i Zapata svojim učešćem, jer treba nam i midžet kategorija.

7. Daj torzo Celtaro, štasse stiso

nemam umetnicke polugole selfije na gotovs ko vi, a sad necu da se slikam pred ogledalom zarad grupe likova na temi koja postaje poprilicno gej.

8. Mislim da je taj voz otišo kad je Melk izjavio da ima dupe ko Džej LO

9. Moram ovo poslati Tarantinu i Lepoj Lukić.

10. Sta radite vi ovo ovde

11. Jelqing/gooning session je u toku, stani u red

12. Šmo daj bar jednom bradavicom doprinesi.

13. Melk skini ovaj perzijski cilim prije svega, nije muzevno vjeruj

14. Od bodyweighta ns duze staze nema nista, to se dovede do maksimuma kroz koji mjesec..

Onda ces poceti sa opterećenjima i to će ti dati neki filing da jačaš i nabijaš se ali nije to to.

Gotovo je nemoguće pravilno rasporediti dodatnu težinu na bodyweight vjezbama (ispasta jedan dio tijela previse, drugi se zapostavlja, ne pogađa se različita grupa mišića..)

Kad tad ces morati u teretanu zapamti, a po ovome mi djeluje da si nezadovoljan sobom i onako “pozitivni kompleksas” i to ce biti neizbjezna odluka..

Sretno dalje, uz tebe smo

15. Zelim srecan ovaj poseban dan svima koji su verno raspravljali zadnjih par sati

Sr 8 mart momcine

16. sretan 8. mart carice, galantna kosovko, cirkučko, jovanko, profesorko, dušanko, missus_no, ovaj...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.