Mr No: izbaci sliku iz fazona, da prekine maltretiranje fotkama gipkog melkijadesa, na slici solidna momčina, utreniran, al ne previše opterećen izgledom
Gipki Melkijades: NIJE TO NIŠTA, MENE ŽELE DA SILUJU PEDERI, JAPANKE I OSTALI NEŽIVI PREDMETI
- Brt, idem u teretanu dve nedelje, skinuo sam kilo i po
- Nije to ništa brate, ja u zoološkom, kadli, digo se vodenkonju na mene. Trči po onom kavezu, lupa glavom od šipke, sve ne bi li me jebo.
- Brt umro mi deda, baš mi žao, baš sam ga voleo...
- Nije to ništa, u mene ukući svi gipki, mišićavi, doživimo 200 godina i trčimo cikcak povazdan da izbjegnemo sve jude, zviri i beštimje što oće da nas jebe.
Posle je cigu pregazio voz dok se divio prvim visibabama koje su izrasle između pragova pruge, ali naravno ne pre nego što je proživeo zanimljiv život i imao iskreno i dugo prijateljstvo sa Melkom.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Mr No: izbaci sliku iz fazona, da prekine maltretiranje fotkama gipkog melkijadesa, na slici solidna momčina, utreniran, al ne previše opterećen izgledom
Gipki Melkijades: NIJE TO NIŠTA, MENE ŽELE DA SILUJU PEDERI, JAPANKE I OSTALI NEŽIVI PREDMETI
da je sreće, silovali bi ga pederi dosad.
ahahha
Dobro, ni Melk ni Misterno nisu neki reprezentativni primerci muškog mišićavog tela.
Tipa u društvu sa filozofskog faksa bi bili drugi i treći.
pa Melk nije misicav vidis da je gradjen ko madjarska vizla
Призваћете Маестра овом голотињом, па ће да подигне причу (но пун интендед) на следећи ниво
Ja sam na vuki zbog šege, šale i melkovog zmijskog tela.
da je sreće, silovali bi ga pederi dosad.
hahahahahahaha
ladno dođe lik i kaže "ZNATE VI KAKVU JA PRELEPU BULJU IMAM, PA TO JE ZA PREISPITATI SVOJU SEKSUALNOST!"
Ja iskr želim da budem građen kao gospodin s mog avatara.
https://www.youtube.com/watch?v=d-tM2h_vSlM
Estetika izdravlje su jedno, ali sirova snaga je sirova snaga :D
Znaš kako sam se lepo napucao za leto, čak sam i u solarijum isao
A nije to ništa brate mene jednom hteli da jebu cigani
Nije loš materijal za šizenje temu.
- Brt, idem u teretanu dve nedelje, skinuo sam kilo i po
- Nije to ništa brate, ja u zoološkom, kadli, digo se vodenkonju na mene. Trči po onom kavezu, lupa glavom od šipke, sve ne bi li me jebo.
Haha
- Brt umro mi deda, baš mi žao, baš sam ga voleo...
- Nije to ništa, u mene ukući svi gipki, mišićavi, doživimo 200 godina i trčimo cikcak povazdan da izbjegnemo sve jude, zviri i beštimje što oće da nas jebe.
Nije to ništa, mene jednom povezao Ciga koji beži sa sopstvene svadbe.
Da li je hteo da te jebe ili eventualno oženi?
Vidio Melkovo jabučasto dupence i pobegao od svoje buduće žene daebe Melka.
Posle je cigu pregazio voz dok se divio prvim visibabama koje su izrasle između pragova pruge, ali naravno ne pre nego što je proživeo zanimljiv život i imao iskreno i dugo prijateljstvo sa Melkom.