Moram nekome da se pohvalim

1. Ovo je bio nizak udarac od melka, samo cu reci:

Citaj knjige, celtarooo

2. Celtaro ovde treba da baneš, zaboravih da ti pomenem https://www.nakrajsveta.rs/

3. Ja samo da kazem da Boca ima bulju bolju od 80% riba.
    I da dodam da sam i ziveo sa njim u garsonjeri xD

4. Melk, moraš više da gaziš sleganja za trapet i mrtvo. Fali tu mase mnogo...

5. C, svaka kila mase koju dobijem ide na L5S1 i tri pršljena sa kojima sam napravio nekakvu havariju za dok sam živ, ne znam još tačno kakvu, vreme će vrv pokazati. Mislim da ću otići na 87 ovo leto fore radi, malo da se slikam za uspomenu i onda opet nazad na standardne 82.

6. Drveni krstić oko vrata mindset. Kreni da vezbaš, razvij snagu i videćeš. Onako jedna oldskul preporuka - nemoj da si pička!

7. Krenuo na plivanje sad napokon + treninzi. Zgibova sam popeo na negde 20 sad već, možda i dobacim do tih 30 do prvog aprila kako sam krenuo. Inače imam običaj, kad napravim pauzu sa časovima, da prošetam i - znaš kako usapunjani kompleksaši, posle vežbe, vole da prošetaju kao da su im zašili ruke za torzo i gurnuli kolac u bulju, pa šetaju kao nabubreli zombiji? - onda sidjem dole sa keja u sve košulji i pantalonama i odradim 25 komada nezagrejan, popišam se po svima i odem. Kompleksaš :)

8. razvij snagu i videćeš

Dignem džak sa 60 kila ječma na dva metra iz čučnja lol, sa ovakvim ledjima.

9. Melkano - mekše od mekano

10. Bohor je postao prelepi otac dva mala anđela

11. Bravo Bohe, da su živi i zdravi

12. Svaka čast bro, da ste živi i zdravi svi skupa, Bog nek vas čuva.

13. Isterasmo i to Bogu hvala pored dve korone i još 1800 sranja sve mu jebem
    Hvala ljudi

14. Dečaci, devojčice ili mešovito?

15. Čestike Nenade, da ste živi i zdravi!

16. Hvala Tilmo legendice
    Bata i seka, da

17. Cestitke bohore, uzivajte

18. Bata i seka, prava kombinacija. Čestitke još jednom!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.