Moram nekome da se pohvalim

1. Ciga na dan svadbe shvatio da ženi sestru - ne baš rodjenu ali tipa od tetke, strica, čega već. Skontala neka baba koju su zvali, ispitala čiji su i ispostavi se da su skroz blizak rod. Pre toga se voleli, prcali i sve drugo što rade mladi ljudi. Čovek šta će, seo u kola i otišao sa svadbe glavom bez obira, ustopiramo ga i krene da nam se jada. Ne znam da li sam ikada video tako slomljeno biće u životu.

2. Sto se kaze "Cigo jesi jebo nekad medicinsku sestru?" "Paa medicinsku nisam..."

3. Mada nije to još ništa. Jednom sam živeo sa dva mladjana geja u garsonjeri, no o tome drugom prilikom.

4. Zap: melke, nikome ne činiš uslugu tim postovima i slikama, najmanje sebi, daj malo unormali priču
    Melk: DE TI ŽENA MIDŽETEEE

5. Zap: Melke, tebra...
    Melk: ŠLJAPNI JE!!!1!!!

6. Da,, da ciganima baš problem da ga zabodu u rod...

7. Jednom sam živeo sa dva mladjana geja

Јесу били баш гејеви, или су само постали то кад су видели твоје дупе?

8. Jel tvoje dupe leči lezbe, Melk? Kako to točno funkcioniše?

9. Tebra, ja živim u garniseri, vrh za jednog čoveka, ali ne bi mogo u 24m kvadratnih da trpim ni Saru Jo u teranju duže od 72h, a kamoli dva smrdela majmuna

10. Nas trojica, dva kreveta i jedan uzani stočić izmedju nas. Ali bila su to jako dobra vremena, mnogo sam naučio tih dana.

11. Ok sada nas jebeš u mozak namerno...

12. vecina vas ovde, zajedno samnom... sledeci put kad neke zene po internetu pokusavaju da budu woke tako sto ce ovde da pokazuju kako smo pickopacenici, da im pokazete ovu temu da vide da ovde pickopacenika nema, vec su svi do jednog pederi, sta god pricali ovako, pa da vidimo kako se woke logika snalazi sa tim sto vredja gejeve sto ne vole picku.

13. nego iskljucivo muska polunaga tela, dakle kurac

14. Pa mi smo sparta jbt

15. Sa mnom Celtore, odvojeno se piše dokle da te učim pravopisu.

16. Stvarno celte, pročitaj koju knjigu

17. Sa mnom Celtore, odvojeno se piše dokle da te učim pravopisu.

jel smo dotle dosli da mi ispravljas pravopis a ja 10 god ovde pisem osisanom latinicom bez gledanja sta pisem i generalno paznje. nema vise ni argumentata a?

18. Ajde ajde nemoj te banalne greške da praviš, nisi otišao preko pre 20 godina pa da se ne sećaš.

19. Štali pomisli ovaj polupismeni svet kada vidi neznam napisano odvojeno?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.