Moram nekome da se pohvalim

1. Hahahah stvarno melk tema teretana i 2011. godina ti je u ovom smeru ->

2. EIDVS смири дечицу.

3. Proziva porodicu, zeli da fizicki povredi ljude jer ne vole pse lutalice: decko je za haldol, moze i jedna kosulja sa ledjnim kopcanjem.

4. Jos ako imas dlakave noge pa obujes crne kineske carape i neke adidas sa visokim djonom nelol

Samo plave papuče mesto patika i crne sports čarape bukv.

5. Beži bre tamo Zapato, tipičan si predstavnik neoliberal kenslkulture postao. Treba svi mi zdravi pravi seksi zategnuti da nosimo skafandere, kako se vi dačići ne biste loše osećali.

6. Brt ja sam ukazao na to da si bolesnik koji se slika go na vuki. Ti mi spominjes porodicu, na sta imam spreman odgovor, ali se plasim malo od Boga da ti ga ovde napisem. Znaci krsis neke bas tabue ovde, iako smo svi ovde odreda prokletnici zaboravljeni lolo

7. Ujeo me konj za glavu kad sam imao 3 godine.

da nije ker, a nećeš da priznaš?

8. Treba svi mi zdravi pravi seksi zategnuti da nosimo skafandere, kako se vi dačići ne biste loše osećali.

nije da se razumem nesto preterano u muska tjela, ali vrlo prosecno izgledas... nista posebno.

9. Narcisoidni-borderline personaliti disorder.

10. Ali stvarno, kao da je sonieriksonom k750 slikano

11. Zna li ko ko bolje prati da li i gde radi melk

12. Meni deluje da nigde ne radi nego pise knjige hrani kerove trazi duhovni mir i radi vezbe pazi o ishrani i tako to
    Vidim odrzava formu znaci sposoban je za rad ali da li radi ne znam jer vidi se da dosta ima slobodnog vremena

13. Ima mnogo hobija, talenata i zanimljivih prijatelja, ne verujem da se nađe vremena za rad.

14. Radi od kuće još od vremena kad uopšte nije bilo in.

15. Uči žutaće engleskim jezikom

16. Melk direktno pomaže žutoj pošasti dosvoji svet.

17. I to mu nikada neću oprostiti

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.