Moram nekome da se pohvalim

1. Doduše ako uče Melk varijantu engleskog onda ih čak sabotira XD

2. Ne moze mwlk da radi neki normalan posao kao svi mora da je drugaciji
    Njegova umetnost mora da dodje do izrazaja a ako radi u nekoj fabrici od 8 do 4 gde njegova licnost tu moze da se ispolji nezamislivo je da on radi takav posao

3. Melk uči kineze da misle kao britanci

4. Drugi rade samo za racune a melk da pomogne jadnoj deci iz najlepsih motiva vise je to neki umetnicki rad nego prezivljavanje kao sto ostali rade samo da skinu sa kurca
    Nismo isti

5. Procitao sam da mu se neko ubio nije bitno ali vidim da nema podrsku porodice nego je u svom balonu tako da nije on kriv za svoj zivot ali jeste odgovoran
    Znam jedan slican slucaj
    Mislim da njemu nije lako i sve mu najbolje zelim u zivotu i da se malo opasulji
    Za jos lajfkoucinga zapratite me na instagramu

6. Bergase možemo li se povezati na LinkedInu?

7. Sve što zaradim za pomoć psima i mačkama šaljem, ništa ne štedim.

8. a ako radi u nekoj fabrici od 8 do 4

Žiot je samo jedan, i suviše kratak za takva sranja.

9. Ima gore od 8 do 4..

Od 9 do 5.

10. Ali volim posao da tako kazem, cim osjetim neki burnout ili da me jebe bas u zdrav mozak, promjenit cu ga.

Bar to problem nije, manjka radnika na svim poslovima a neko s iskustvom uvijek dobro dodje.

11. Istina, od 9 - 5 je najgora moguća kombinacija i patnja. Nego pošto se znamo već dugo i prirasli ste mi kanda za srce malo, okačiću vam tehnikolor verziju mog vitog mladog golišavog tela. Zapato skloni za svaki slučaj ženu u drugu sobu, ako je imate.

12. Uglavnom IT firme rade tako, meni to najjace, mogu da ustanem u 5 do 9 ako ocu, odradimo daily 15min gud baj hepi koding odem da jedem sljakam do 4 jer realno niko te ne proverava ako odradis posao i cao

e sad ako se putuje na posao onda vrv jeste najgore i ako stojis za masinom i moras se odjavis u 17:00 :/

13. Malopre stigao kući, vozio bajs po ovom potopu, kroz šumu, go. Ako pazarim upalu pluća prebaciću post u "moram nekome da se izjadam" temu.

14. Nećeš. Sinoć sam vozio bajs na 15C po kiši i vjetru u šorcu i majici kratkih, mokar što od znoja što od kiše.

Ne vjerujem da se uopšte i možeš prehladiti ako si zagrijan u pokretu.

15. Melke, ne veruem ništa bez slike.

16. melkore, si razmtrao karijeru kao striper?

17. Šta ste se pomamili na moje gole slike, moraću da počnem to da naplaćujem.